26 Μαρ 2014

ΚΚΕ: Ανακοίνωση για την ψευδή ανάρτηση και αναπαραγωγή στο διαδίκτυο δημοσιεύματος σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη και του ΚΚΕ

 ΚΚΕ: Ανακοίνωση για την ψευδή ανάρτηση και αναπαραγωγή στο διαδίκτυο δημοσιεύματος σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη και του ΚΚΕ


Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σχετικά με την ψευδή ανάρτηση και αναπαραγωγή στο διαδίκτυο δημοσιεύματος σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη και του ΚΚΕ.
Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Πριν λίγη ώρα, η ηλεκτρονική σελίδα του Βήματος και το in.gr ανήρτησαν «ρεπορτάζ» με τίτλο «Αλλαγή ηγεσίας στο ΚΚΕ ζητεί η Λιάνα Κανέλλη», αναφερόμενα σε μια υποθετική συνέντευξη που δήθεν έδωσε η βουλευτής του ΚΚΕ στη δημόσια τηλεόραση.
Πρόκειται για μια είδηση παραποιημένη, πάνω σε μία συνέντευξη που έδωσε η Λιάνα Κανέλλη πριν από ένα χρόνο, πριν το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ, το περιεχόμενο της οποίας και τότε ήταν ψευδές. Και τότε είχε απαντηθεί και από την ίδια και από το Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ.
Το δημοσίευμα προκάλεσε την άμεση και έντονη αντίδραση του Γραφείου Τύπου του Κόμματος προς τους υπεύθυνους των ιστοσελίδων με αποτέλεσμα να κατέβει αμέσως μετά τη διαμαρτυρία. Επειδή ξέρουμε πώς λειτουργεί το διαδίκτυο περιμένουμε από το Βήμα και το in.gr να προχωρήσουν άμεσα σε διόρθωση. Εφεξής η όποια αναπαραγωγή του ψευδούς δημοσιεύματος δεν μπορεί παρά να θεωρείται σκόπιμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ