12 Ιουν 2017

Γιατί το καρναβάλι θυμήθηκε ότι ήταν δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη;!

       

Δεν παραξενεύτηκα καθώς πριν από λίγο ο αντιβασιλιάς ξεκίνησε το λογύδριό του αναφέροντας ότι κάποτε ήταν δημοσιογράφος του «Ριζοσπάστη»! Τον «Ριζοσπάστη» και το «ΚΚΕ» τα αναφέρουν τα σκουλήκια που πέρασαν κι έφυγαν πιο συχνά απ’ ότι τα αναφέρουν όσοι παραμένουν όρθιοι στον αγώνα παρά τις δυσκολίες! Ήμουν σίγουρος όμως ότι το σκουλήκι ο αντιβασιλέας κάπου το πήγαινε γιατί όταν είναι να ξεστομίσει κάποια μεγάλη βρωμιά, την οποία του την έχει υπαγορεύσει το αφεντικό του, προετοιμάζει τον τρόπο που θα την ξεστομίσει. Όταν μάλιστα η βρωμιά που θα πει είναι πολλή μεγάλη την στολίζει με το αγωνιστικό παρελθόν του!
Έτσι συνέβη και στην συγκεκριμένη περίπτωση! Αφού ο αντιβασιλιάς παπαγαλοκαρνάβαλος ξεκίνησε με την αναφορά ότι κάποτε ήταν δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη, θέλοντας να τονίσει την δημοσιογραφική «καταγωγή» του, αναφέρθηκε στα γεγονότα του Μενιδίου και με αφορμή αυτά κάλεσε το κράτος να βάλει τον στρατό να επέμβει. Μάλιστα είπε ότι παρ’ όλο που η επέμβαση του στρατού δεν έχει μπει στην συνείδηση και την κουλτούρα του Ελληνικού λαού κάποτε αυτό θα πρέπει να συμβεί!
Στην φάση αυτή του λογυδρίου του αντιβασιλιά παπάγαλου πετάχτηκε το άλλο «παπαγαλάκι» το οποίο μαζί με τον αντιβασιλιά παπάγαλο πριν λίγο καιρό κατάπιναν αμάσητα τα προϊόντα της κένωσης του αφεντικού τους, όταν εκείνο αποφάσισε να τους χέσει σε ζωντανή μετάδοση, γιατί θεώρησε ότι κάποιος από το πάνελ των ηλιθίων, οι οποίοι μαζεύονται τα πρωινά για να μας κάνουν χαρούμενη την ημέρα μας, προσέβαλε τους λεφτάδες! Το δεύτερο αυτό «παπαγαλάκι» το οποίο τότε κατάπινε τα κόπρανα του αφεντικού του κλαίγοντας από συγκίνηση αναρωτήθηκε για το πώς θα βάλουμε το στρατό να επέμβει στο Μενίδι αφού δεν τον βάλαμε να επέμβει εκεί που έπρεπε! Πού έπρεπε να επέμβει ο στρατός και δεν επενέβη;! Στους μετανάστες! Και ο αντιβασιλιάς «παπάγαλος», έχοντας κι εκείνος μπροστά του το κείμενο του ρόλου του από την σαπουνόπερα, συμφώνησε ότι θα έπρεπε πρώτα να είχε επέμβει ο στρατός στο μεταναστευτικό αλλά κάποτε πρέπει να γίνει η αρχή!
Αφεντικά και «παπαγαλάκια» προετοιμάζονται γιατί η κοινωνία είναι καζάνι που βράζει με την μια αντιλαϊκή βαρβαρότητα να διαδέχεται την άλλη. Τώρα μάλιστα που επισήμως ανακοινώθηκε ότι η Ελλάδα θα ζει με μνημόνια μέχρι το 2100 το σύστημα ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον εχθρό λαό! Τζάμπα δεν εκπαίδευε τον στρατό για την καταστολή διαδηλώσεων και λαϊκών αντιδράσεων! Βρήκαν τώρα αφορμή τα αφεντικά το Μενίδι για να λανσάρουν την επέμβαση του στρατού! Σκέφτηκε ο «παπαγάλος» των αφεντικών, που τζάμπα το αφεντικό του δεν τον έχρησε αντιβασιλιά, ότι εύκολα ο κόσμος θα αποδεχτεί την επέμβαση του στρατού εναντίον των γιούφτων και μιας που θα κατέβει ο στρατός στο δρόμο για τους γιούφτους μπαγλαρώνει κι αυτούς που χάρηκαν με την επέμβαση σε βάρος των γιούφτων!
Αφεντικά, «παπαγαλάκια», πολιτικό προσωπικό των μονοπωλιακών ομίλων προετοιμάζουν την επέμβαση του στρατού γιατί καταπίεση έως το 2100 χωρίς στρατό δεν γίνεται! Τα αφεντικά και οι υπάλληλοί τους τα τανκς ξέρουνε τα τανκς εμπιστεύονται για να τακτοποιήσουν όλους εμάς του γιούφτους!!

Ραφαήλ Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ