28 Αυγ 2017

Μεγάλης έκτασης προβοκάτσια σε εξέλιξη σε βάρος της πρώτης Αριστερής κυβέρνησης!

        


Χάκερς εισέβαλλαν από χθες το βράδυ στα τερματικά του υπουργείου Οικονομικών διαπράττοντας την μεγαλύτερη προβοκάτσια που έχει γίνει ποτέ σε βάρος Ελληνικής κυβέρνησης! Η επίθεση των χάκερς δεν μπόρεσε να αντιμετωπιστεί μέχρι τώρα και συνεχίζεται με αμείωτη ένταση! Η επίθεση από τους χάκερς έχει σκοπό να δημιουργήσει κοινωνική ένταση και αναταραχές, ώστε να κλονίσει και να ρίξει την πρώτη Αριστερή κυβέρνηση του τόπου!
Η άθλια αυτή επίθεση σε βάρος της Ελληνικής κυβέρνησης ξεκίνησε χθες το απόγεμα καθώς οι χάκερς εισέβαλλαν στα τερματικά του υπουργείου Οικονομικών και άρχισαν να αναρτούν στο Taxisnet χαράτσια του ΕΝΦΙΑ, ενός άδικου φόρου των Σαραρομερκελοβενιζέλων, τον οποίον η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κατήργησε στις 26 Γενάρη του 2015, λίγο μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής!
Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται διάγγελμα του πρώτου Αριστερού Έλληνα πρωθυπουργού ο οποίος θα καταγγείλει την προβοκατόρικη αποστολή των χαρατσιών του ΕΝΦΙΑ από εγκάθετους χάκερς της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι προσπαθούν να δημιουργήσουν κρίση για να ρίξουν την Αριστερή κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός αφού καταγγείλει την άθλια αυτή ενέργεια των προβοκατόρων χάκερς κατόπιν θα καλέσει τον Ελληνικό λαό να πληρώσει μόνο για φέτος τον ΕΝΦΙΑ ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα στο σύστημα του υπουργείου Οικονομικών και να μην καταρρεύσει, αφού οι χάκερς ήδη έχουν ενσωματώσει στα έσοδα του υπουργείου τα 3.153 δισ. ευρώ του ΕΝΦΙΑ τον οποίον προβοκατόρικα απέστειλαν στον λαό. Ο Αριστερός πρωθυπουργός στο διάγγελμά του θα εξαγγείλει ότι του χρόνου θα παρθούν όλα τα μέτρα ώστε να μην μπορέσουν διάφοροι υπονομευτές της Αριστεράς να ξαναστείλουν τον ΕΝΦΙΑ!
Σε λίγη ώρα επίσης αναμένεται να ανακοινωθεί μεγάλη συγκέντρωση – συναυλία διαμαρτυρίας σήμερα το βράδυ στην πλατεία Συντάγματος με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία θα συμμετάσχουν μεγάλοι καλλιτέχνες και στην οποία θα καταγγελθεί η αποστολή των χαρατσιών του ΕΝΦΙΑ, τον οποίον η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κατήργησε από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την διακυβέρνηση του τόπου!

Οράτιος Μενιππίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ