22 Αυγ 2017

«Τα Νέα» ξαναγυρίζουν στις κατοχικές ρίζες τους!

       


«Τα Νέα» επανακυκλοφόρησαν με αντικομμουνιστικό οχετό! Και κυκλοφόρησαν έτσι έχοντας πολλαπλή στόχευση, εκτός του ότι ξαναβρήκαν τον δρόμο τους και γύρισαν στις ρίζες τους την περίοδο της κατοχής όταν κυκλοφορούσαν με τον τίτλο «Αθηναϊκά Νέα» και υμνούσαν τους Ναζί και τους συνεργάτες τους,  το φασιστικό Άξονα και κυρίως πολεμούσαν κάθε ιδέα αντίστασης στους καταχτητές.
Αυτά τα «κατορθώματα» θυμήθηκαν «Τα Νέα» και κυκλοφόρησαν με το αντικομμουνιστικό πρωτοσέλιδο «Ο σταλινισμός στην εξουσία, Πώς η Άνοιξη της Πράγας σκόνταψε στον αντιευρωπαϊκό χειμώνα του ΣΥΡΙΖΑ 49 χρόνια μετά», αναφερόμενα στην άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετάσχει σε καρναβαλική φιέστα εξίσωσης του κομμουνισμού με τον φασισμό!
Το πρωτοσέλιδο των «Νέων» πέρα από την παραχάραξη της ιστορίας στοχεύει και σε άλλα πράγματα! Στοχεύει να παρουσιάσει τον ΣΥΡΙΖΑ ως κομμουνιστικό κόμμα και την ελεεινά αντιδραστική – αντιλαϊκή πολιτική του ως κομμουνιστική. «Τα Νέα» προσπαθούν να βγάλουν λάδι τον πιο άγριο καπιταλισμό που υπηρετεί ο ΣΥΡΙΖΑ και να χρεώσουν όλη αυτή τη βαρβαρότητα που ζούμε σήμερα στον κομμουνισμό! Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τόση σχέση με τον κομμουνισμό όση σχέση είχε με τον κομμουνισμό ο ιδιοκτήτης των «Νέων» την περίοδο της Κατοχής, αλλά και όση σχέση έχει ο σημερινός τους ιδιόκτητης με τον κομμουνισμό!
Ο ΣΥΡΙΖΑ επίσης αρνήθηκε να πάρει μέρος στην αντικομμουνιστική καρναβαλική φιέστα εξίσωσης του κομμουνισμού με τον φασισμό, όχι γιατί έχει περισσότερες ενστάσεις σ’ αυτό το ζήτημα από αυτές που έχουν «Τα Νέα», αλλά γιατί ο Ελληνικός λαός δεν ξέπεσε τόσο ώστε να ταυτίσει τους 200 εκτελεσμένους κομμουνιστές της Καισαριανής με τους ναζί εκτελεστές τους και τους συνεργάτες τους, ο Ελληνικός λαός δεν κατρακύλησε τόσο πολύ ώστε να ταυτίσει τους 26.000.000 νεκρούς Σοβιετικούς πολίτες και στρατιώτες με τους ναζί δολοφόνους τους και τους συνεργάτες τους, ο Ελληνικός λαός δεν χάζεψε τόσο πολύ ώστε να ταυτίσει αυτούς που τσάκισαν τον Γερμανό κατακτητή με τους Γερμανούς κατακτητές των εγκλημάτων της Κοκκινιάς, του Κούρνοβου, του Μεσόβουνου, των Πύργων, του Χορτιάτη, της Κανδάνου, του Δίστομου, των Καλαβρύτων και των τόσων μαρτυρικών χωριών που βίωσαν την Ναζιστική φωτιά και απανθρωπιά!
Όσον αφορά την σκόπιμη παραχάραξη της ιστορίας, «Τα Νέα» ζητούν να εξισωθούν οι θύτες με τα θύματα, τα 26.000.000 νεκρών Σοβιετικών πολιτών και στρατιωτών με τους Ναζί σφαγείς τους και τους συνεργάτες τους, ζητούν να εξισωθούν τα θύματα με τους θύτες, οι αμυνόμενοι με τους εισβολείς, οι πατριώτες με τους προδότες! Ξέρουν τι κάνουν «Τα Νέα»! Με έμμεσο τρόπο προσπαθούν να αθωώσουν και τα «Αθηναϊκά Νέα» για την δοσιλογική τους δράση κατά την κατοχή, για την συνεργασία τους με τους Ναζί! «Τα Νέα» με έμμεσο τρόπο παρέχουν κάλυψη σε Εσθονούς, Λεττονούς, Ουκρανούς και πάσης φύσεως συνεργάτες των Ναζί που έκαψαν, ρήμαξαν και δολοφόνησαν σ’ ολόκληρο τον κόσμο!
Όσο για την Άνοιξη της Πράγας «Τα Νέα» κάνουν πως ξεχνούν ότι είχε συμπληρωθεί πάνω από δεκαετία που είχε πεθάνει ο Στάλιν, ενώ κάνουν πως ξεχνούν επίσης ότι οι προβοκάτορες και οι πράκτορες των ξένων υπηρεσιών που έδρασαν στην «Άνοιξη της Πράγας» δεν καλούσαν έντιμα τον λαό να πολεμήσει για να ανατρέψει τον κομμουνισμό, αλλά να πολεμήσει για να απαλλαγεί από τους Σοβιετικούς και να οικοδομήσει έναν «εθνικό κομμουνισμό»!
Όσον αφορά τον χειμώνα του ΣΥΡΙΖΑ, αυτός είναι βαριά αντιλαϊκός γιατί αντιευρωπαϊκό δεν τον λες αφού ότι βρωμερή, τρομερή και αντιλαϊκή ευρωπαϊκή εντολή υπήρχε, κατάφερε να την περάσει και να την ψηφίσει τόσο εύκολα όσο εύκολα δεν θα μπορούσαν οι ιμπεριαλιστικοί μηχανισμοί και οι ντόπιοι πλουτοκράτες να την επιβάλλουν ούτε με τα τεθωρακισμένα!
Το πρωτοσέλιδο των «Νέων» δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να περνάει τον ΣΥΡΙΖΑ από την «κομμουνιστική κολυμβήθρα του Σιλωάμ»!
Αυτά τα λίγα για «Τα Νέα» τον απόγονο των «Αθηναϊκών Νέων» και το αντικομμουνιστικό πρωτοσέλιδό τους!

Ανδρομάχη Συμέλα Νικολαΐδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ