22 Αυγ 2017

Ευτυχώς στην Ελλάδα υπάρχει η Χρυσή Αυγή!

        


Ευτυχώς στην Ελλάδα υπάρχει η Χρυσή Αυγή ως σημείο αναφοράς και ως μέτρο σύγκρισης, προκειμένου ακριβώς να μην χάνεται το «μέτρο» και όταν αυτό χάνεται να είναι οφθαλμοφανές από ποιον χάθηκε και πόσο χάθηκε! Έτσι τις προηγούμενες ημέρες εξαπολύθηκε ένας αντικομμουνιστικός οχετός εξίσωσης του κομμουνισμού με τον φασισμό, του Στάλιν με τον Χίτλερ, του Ρίτσου με τον Γκαίμπελς, του Βάρναλη με τον Χίμλερ, του Χέμινγουεϊ με τον Ες, του Πικάσο με τον Γκέριγνκ, των 200 εκτελεσμένων κομμουνιστών της Καισαριανής με τους Μπουραντάδες, των εκτελεσμένων της Κοκκινιάς με τους Σούρλες, των δολοφονημένων του Μεσόβουνου με τον Μιχάλαγα, των εκτελεσμένων στα μαρτυρικά Ελληνικά χωριά με τους Ναζίδες και τους ταγματαλήτες, των 26.600.000  νεκρών Σοβιετικών πολιτών και στρατιωτών κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο με τους δολοφόνους τους Ναζίδες και Ρώσους, Ουκρανούς, Λεττονούς, Εσθονούς, Λευκορώσους και πάσης φύσης συνεργάτες των Ναζί!
Στην αντικομμουνιστική αυτή προσπάθεια, η οποία ουσιαστικά αθωώνει τους Ναζί δολοφόνους και ενοχοποιεί όσους αντιστάθηκαν στον Γερμανό κατακτητή, τον χορό σέρνει η Χρυσή Αυγή και αυτό είναι πολύ φυσιολογικό αφού τα στελέχη της χαιρετούν Ναζιστικά, θαυμάζουν τον Χίτλερ και πολλά από αυτά φέρουν στο σώμα τους δερματοστιξίες με αγκυλωτούς και άλλους ναζιστικούς σταυρούς. Εδώ ακριβώς «κολλάει» και η κουβέντα από την οποία ξεκινήσαμε αυτήν την γραφή, παρουσιάζοντας την Χρυσή Αυγή ως σημείο αναφοράς και ως μέτρο σύγκρισης! Τον αντικομμουνιστικό αυτό χορό τον οποίο σέρνει η Χρυσή Αυγή, διεκδικεί και μάλιστα με επιθετικό τρόπο να σύρει η Νέα Δημοκρατία, συναγωνιζόμενη με την Χρυσή Αυγή ποιος θα πει την μεγαλύτερη βρωμιά για τον κομμουνισμό! Από κοντά στον χυδαίο αυτό αντικομμουνιστικό χορό το ΠΑΣΟΚ, οι ΑΝΕΛ, το ΠΟΤΑΜΙ, η Ένωση Κεντρώων που με επίσημες ανακοινώσεις ή με δηλώσεις στελεχών τους κοντράρονται με την Χρυσή Αυγή για το ποιος είναι μεγαλύτερος αντικομμουνιστής!
Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ, ΠΟΤΑΜΙ, Ένωση Κεντρώων ταυτίζονται με την Χρυσή Αυγή σ’ έναν πρωτόγονο, κανιβαλικό και χυδαίο αντικομμουνισμό, δίνοντας στον ΣΥΡΙΖΑ ένα εύκολο πεδίο αντιπαράθεσης σ’ ένα «γήπεδο» που μπορεί να τους συντρίψει, αφού ο Ελληνικός λαός δεν υπήρξε ποτέ φασίστας και ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσει τα εκτελεστικά αποσπάσματα και τα καμένα χωριά από τους Ναζίδες και τους συνεργάτες τους. Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ, ΠΟΤΑΜΙ, Ένωση Κεντρώων ταυτιζόμενοι με την επιχειρηματολογία και την φρασεολογία της Χρυσής Αυγής παρασταίνουν τον ΣΥΡΙΖΑ ως το μόνο κόμμα εκτός από το ΚΚΕ που υπερασπίζει τους ήρωες της αντίστασης και δεν τους ταυτίζει με τους εισβολείς και τους συνεργάτες τους! Ποιους;! Τους Συριζαίους που μπροστά στα όσα έλεγαν τα προηγούμενα χρόνια για τα εγκλήματα του κομμουνισμού αυτά που λένε οι Χρυσαυγίτες ωχριούν, με τελευταίο παράδειγμα αυτό που έγραψε πριν λίγο καιρό η «Αυγή» ότι «η άκρα αριστερά υποκαθιστά τον Θεό στην ιδεολογία της με το κράτος που θα εφαρμόσει την κοινωνική (ταξική) δικαιοσύνη (…) Αυτή η παιδαριώδης ταξική δικαιοσύνη ναυάγησε στα ρηχά (…) Έτσι οδήγησαν τη Σοβιετική Ένωση στη διάλυση, ενώ πρόσθεσαν στα εκατομμύρια θύματα του ναζισμού και του ιμπεριαλισμού και τα εκατομμύρια θύματα του σταλινισμού».
Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ, ΠΟΤΑΜΙ, Ένωση Κεντρώων που ταυτίζονται μεταξύ τους και με την Χρυσή Αυγή στον αντικομμουνισμό βεβηλώνοντας την μνήμη των εκατομμυρίων κομμουνιστών που έδωσαν την ζωή τους στη μάχη κατά του ναζισμού, ταυτίζονται μεταξύ τους και με τον ΣΥΡΙΖΑ και σε κάτι άλλο βρωμερό και τρομερό και μάλιστα φρέσκο και πρόσφατο που δεν μπορεί να ξεχαστεί λόγω παρέλευσης πολλών χρόνων! Όλοι αυτοί ταυτίζονται στο ότι ψήφισαν και στήριξαν το τρίτο μνημόνιο μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ για να ξεσκίσουν τις σάρκες του Ελληνικού λαού! Όλοι αυτοί οι οποίοι σήμερα μας πουλάνε χυδαίο αντικομμουνισμό, άνοιξαν την Βουλή καλοκαιριάτικα τον δεκαπενταύγουστο του 2015 και ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ κόντρα στην απόφαση του Ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα του Ιουλίου του 2015.
Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ, ΠΟΤΑΜΙ, Ένωση Κεντρώων που πριν δύο χρόνια ταυτίστηκαν στην ανατροπή της λαϊκής βούλησης για το σκίσιμο των μνημονίων και ψήφισαν ή στήριξαν τα μνημόνια μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ για να πιουν το αίμα του Ελληνικού λαού, σήμερα ταυτίζονται με την Χρυσή Αυγή στον αντικομμουνισμό!
Ευτυχώς όμως υπάρχει και η Χρυσή Αυγή για να είναι φως φανάρι με ποιον ταυτίζονται όλοι αυτοί!

Νάβις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ