6 Σεπ 2017

Νέο κομμουνιστικό έγκλημα σε βάρος της ανθρωπότητας…

        


Λίγες ημέρες μετά την απαράδεκτη αντιμετώπιση όσων τόλμησαν να καταγγείλουν τα κομμουνιστικά εγκλήματα, ένα νέο κομμουνιστικό έγκλημα έρχεται να απειλήσει την Αμερικάνικη Ήπειρο και τις ΗΠΑ! Η ολιγωρία στην αντιμετώπιση των κομμουνιστικών εγκλημάτων και η διστακτικότητα των φρόνιμων και των νοικοκύρηδων να τσακίσουν δια πυρός και σιδήρου τον κομμουνισμό οδήγησαν σε μια ακόμη παγκόσμια κομμουνιστική απειλή!
Ο κομμουνιστικός κυκλώνας «Ίρμα» της ανώτατης κατηγορία της κλίμακας Σαφίρ-Σίμσον με ανέμους ταχύτητας ακόμη και 360 χιλιομέτρων ανά ώρα, εφορμά να καταστρέψει τις ΗΠΑ και κανένας δεν μιλάει. Ο κομμουνιστικός κυκλώνας «Ίρμα» ορμά να ισοπεδώσει τις ΗΠΑ και ολόκληρη την Αμερικανική Ήπειρο και δεν βρίσκεται ένας άνθρωπος στον κόσμο να καταγγείλει το νέο κομμουνιστικό έγκλημα σε βάρος της ανθρωπότητας. Πολλή λογική αντίδραση αφού ο φόβος, που έχει επιβάλει παγκόσμια ο κομμουνισμός, κρατάει κλειστά τα στόματα, μιας και όταν κάποιος τολμήσει να μιλήσει κατασπαράσσεται από τους κανίβαλους τους κομμουνιστές όπως έγινε στην περίπτωση της Καϊλή η οποία διασύρθηκε επειδή κατήγγειλε ότι ο παππούς της, που δεν ήταν παππούς της, δολοφονήθηκε από τους Κομμουνιστές, που δεν ήταν Κομμουνιστές! Όταν φιμώνονται υγιείς φωνές που καταγγέλλουν τους κομμουνιστές, όπως η φωνή της Καϊλή, επειδή λένε ψέματα, είναι λογικό επόμενο οι κομμουνιστικοί κυκλώνες «Ίρμα» να καταστρέφουν τον κόσμο! Οι εθνικόφρονες είναι υποχρεωμένοι να καταγγέλλουν τους κομμουνιστές λέγοντας ασύστολα ψεύδη, προκειμένου να γλιτώσουν την ανθρωπότητα από τους κομμουνιστές και τους κυκλώνες τους!
Όλοι μαζί με μια φωνή να συμπαραταχθούμε με την φωνή της Καϊλή και τις άλλες αντικομμουνιστικές φωνές και να καταγγείλουμε την δράση του κομμουνιστικού κυκλώνα «Ίρμα»!
Η «Ίρμα» δεν θα περάσει! No pasaran!!

Οράτιος Μενιππίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ