31 Οκτ 2017

Πήγε στις ΗΠΑ για να εκφωνήσει τον επικήδειο του Τραμπ!

        


Τελικά ο Αλέξης πήγε στις ΗΠΑ για να εκφωνήσει τον επικήδειο του Τραμπ αλλά δυστυχώς τον βρήκε ολοζώντανο κι έτσι είπε να του πλέξει το εγκώμιο και μαζί να πλέξει και το εγκώμιο του Αμερικάνικου ιμπεριαλισμού! Ο λόγος της παρουσίας του όμως στις ΗΠΑ ήταν ίδιος με αυτόν της παρουσίας του πριν ένα χρόνο στην Αβάνα όπου εκφώνησε τον επικήδειο του Κάστρο! Αφού λοιπόν στις ΗΠΑ δεν βρήκε ούτε τον Κάστρο αλλά ούτε και τον Τραμπ νεκρούς για να τους εκφωνήσει έναν επικήδειο κάτι έπρεπε να πει το παλικάρι κι έτσι εκφώνησε έναν πανηγυρικό προς τον Τραμπ! Βέβαια ο πανηγυρικός που εκφώνησε ήταν προκλητικά κωμικός αφού ο Αλέξης ειδικεύεται στους επικήδειους μιας και κάθε μέρα, κοντά τρία χρόνια, τέτοιους εκφωνεί για τον Ελληνικό λαό, ο οποίος τον υποδέχτηκε σαν ελπίδα χωρίς να πηγαίνει το μυαλό του ότι είναι ζωντανοθάφτης!
Είπε λοιπόν αυτό το παλικάρι που λέγεται Αλέξης και κρύβεται πίσω από τις λέξεις και το πατόφτυαρο που θάβει τον Ελληνικό λαό: «Για μένα πράγματι είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο νέος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και ξέρετε και σε μια συνέντευξή μου τόνισα εγώ δεν πήγα εκεί για να εκπροσωπήσω μια παράταξη, αλλά πήγα ως Έλληνας πρωθυπουργός κουβαλώντας τις απόψεις, τις θέσεις, τις αξίες, δεν τις άφησα στη γωνία. Όλοι γνωρίζανε ποιος είμαι όταν πήγα εκεί. Είμαι αυτός που πριν από ένα χρόνο βρέθηκα και στην Αβάνα και εκφώνησα τον επικήδειο του Φιντέλ Κάστρο. Δεν το ξεχάσαν αυτοί που με προσκαλέσανε, δεν πάθαν αμνησία, αλλά εκεί βρέθηκα ως ο Έλληνας πρωθυπουργός που υπερασπίστηκα τα εθνικά συμφέροντα της χώρας»!
Με μια δεύτερη ανάγνωση αυτών που είπε ο Αλέξης συμπεραίνεις ότι τελικά δεν πήγε να εκφωνήσει τον επικήδειο του Τραμπ! Πήγε να υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα της χώρας, πήγε δηλαδή να εκφωνήσει τον επικήδειο του Ελληνικού λαού για ακόμη μια φορά! Μάλλιασε η γλώσσα του Αλέξη να πλέκει το εγκώμιο της Μέρκελ, της Λαγκάρντ, του Σόιμπλε, του Τραμπ από τη μια και να ψέλνει την εξόδιο ακολουθία και να εκφωνεί επικήδειους για τον Ελληνικό λαό από την άλλη! Πρέπει να δώσουμε στο παλικάρι επίδομα βαριάς και ανθυγιεινής εργασίας για τον κόπο που κάνει, μην τυχόν και κουραστεί και τον χάσουμε από πελάτη!!

Οράτιος Μενιππίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ