31 Οκτ 2017

Ο Πουτζδεμόν έγινε… λαγός!

      


Ο πρόεδρος της Καταλονίας που κόντεψε στο όνομα των συμφερόντων τμήματος της αστικής τάξης να βάλει φωτιά την Ισπανία, τελικά άφησε τους Καταλανούς, που υποστήριξαν την απόσχιση της Καταλονίας από την Ισπανία, στα κρύα του λουτρού και την κοπάνησε στο Βέλγιο!
Ο Πουτζδεμόν που θα μείνει στην ιστορία με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «λαγός» την κοπάνησε στο Βέλγιο γιατί οι κατηγορίες που του αποδόθηκαν τιμωρούνται με πολυετή φυλάκιση. Έτσι ο Πουτζδεμόν άφησε να αντιμετωπίσουν την φυλακή όσοι άλλοι πήραν μέρος στην προσπάθεια απόσχισης της Καταλονίας από την Ισπανία, αφού πρώτα έφερε Καταλονούς που ήθελαν την απόσχιση αντιμέτωπους με Καταλονούς που δεν ήθελαν την απόσχιση!
Το τμήμα της αστικής τάξης που ήθελε την απόσχιση της Καταλονίας από την Ισπανία δεν εμπιστεύτηκε ένα «σίγουρο άλογο» ούτε καν έναν «κουτσό γάιδαρο» αφού ο Πουτζδεμόν αποδείχτηκε «λαγός»! Φαίνεται ότι τελικά όλη αυτή η ιστορία της απόσχισης της Καταλονίας από την Ισπανία στήθηκε πάνω σε γελοία θεμέλια αφού είχε ως επικεφαλής έναν γελοίο που με το άκουσμα μιας ντουφεκιάς εγίνηκε λαγός!

Οράτιος Μενιππίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ