20 Οκτ 2017

Ανθρωποφαγία σε απίστευτα μεγαλεία…

        


«Εγώ πληρώνω μια ζωή και έρχεται ο πρόσφυγας και εξετάζεται τζάμπα»! Που ακούγεται αυτή η απάνθρωπη ρατσιστική κραυγή;! Στο διαδίκτυο! Γιατί ακούγεται;! Για να ακουστεί και στο νοσοκομείο ώστε να προκαλέσει κάποιους ανθρωποφάγους να επιτεθούν στους πρόσφυγες που πηγαίνουν στα νοσοκομεία για να εξεταστούν, γιατί κάποιος ευυπόληπτος πολίτης πληρώνει για την ασφάλειά του, ενώ ο πρόσφυγας δεν πληρώνει! Φασιστικές ρατσιστικές κραυγές που ταιριάζουν μόνο σε Ναζιστές! Οι φασίστες που βγάζουν τέτοιες άναρθρες κραυγές είναι οι ίδιοι φασίστες που το περασμένο Σάββατο τσάκισαν στο ξύλο τους δυο Πακιστανούς εργάτες, είναι οι ίδιοι που επιτίθενται σε πρόσφυγες και μετανάστες με ρόπαλα, μαχαίρια, τσεκούρια και άλλα εργαλεία πολιτισμένων ανθρώπων, είναι οι ίδιοι που επιτέθηκαν στο συνεργείο του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, είναι οι ίδιοι που δολοφόνησαν τον Φύσσα!
Εάν αυτοί οι κανίβαλοι μπορούσαν να αρθρώσουν σαν άνθρωποι θα τους ρωτούσαμε να μας απαντήσουν εάν δίπλα μας στο νοσοκομείο στέκει ο άνεργος αδερφός μας θα κραυγάσουμε να μην εξεταστεί γιατί εμείς πληρώνουμε την ασφάλεια μας ενώ εκείνος δεν την πληρώνει;! Θα ορμήσουμε να φάμε τον αδελφό μας, τον συγγενή μας, τον φίλο μας, τον συμπολίτη μας γιατί το σύστημα τον έριξε στην ανέχεια ώστε όχι την ασφάλειά του να μην έχει να πληρώσει, αλλά να μην έχει ούτε για να φάει;! Εάν δεν είναι λογικό να ορμήσουμε σ’ αυτόν, γιατί είναι λογικό να ορμήσουμε στον κυνηγημένο πρόσφυγα και να τον αφήσουμε χωρίς γιατρούς, εξετάσεις και φάρμακα;!
Για τα χάλια της Υγείας και την κατάντια των νοσοκομείων φταίνε οι πρόσφυγες και οι άνεργοι;! Για το χάλι της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης φταίνε οι πρόσφυγες και οι άνεργοι;! Οι κανίβαλοι ρατσιστές που κραυγάζουν εναντίον των προσφύγων και εναντίον της παροχής σ’ αυτούς ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης κραύγασαν ποτέ για τα κλεμμένα από τα ασφαλιστικά ταμεία που πραγματικά ευθύνονται για το χάλι στην Υγεία;! Ούτε φώναξαν ούτε θα φωνάξουν ποτέ, γιατί τα ασφαλιστικά ταμεία τα κατέκλεψαν οι πλουτοκράτες και οι φασίστες είναι δικά τους τσιράκια. Οι φασίστες υπερασπίζουν τους κλέφτες και τα κλεμμένα των ασφαλιστικών ταμείων αλλά θέλουν να αφήσουν χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη τους πρόσφυγες! Θέλουν τους πρόσφυγες να πεθαίνουν από τις ασθένειες όπως πέθανε χθες το 5χρονο προσφυγόπουλο στον προσφυγικό καταυλισμό της Μόριας. Ίσως οι φασίστες με τα ακατάληπτα ελληνικά τους μας πουν ότι κυνηγούν να ξεκάνουν τους πρόσφυγες για να ελαφρύνουν το σύστημα Υγείας από τις ιατρικές εξετάσεις που χρειάζονται!
Από την άλλη εάν οι φασίστες ανησυχούν μήπως οι πρόσφυγες τους πάρουν την σειρά και εξεταστούν πρώτοι, ας μην ανησυχούν αφού οι πρόσφυγες πηγαίνουν στα νοσοκομεία και όχι στα κτηνιατρεία όπου πηγαίνουν για να κάνουν τις εξετάσεις τους οι φασίστες!

Ραφαήλ Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ