11 Νοε 2017

Πόσο βλάκες μας θεωρούνε;!

        


«Στο χρηματοπιστωτικό σύστημα μπορεί οι αναλύσεις μου πιο πολύ για την οικονομία για την εξέλιξη των κοινωνικών αντιθέσεων να είναι μαρξιστική, αλλά στις τράπεζες είμαι συντηρητικός»!
Ποιος έκανε την παραπάνω δήλωση φαίνεται κι από τα Ελληνικά του! Ο διαβόητος υπουργός Ευκλείδης Τσακαλώτος ο οποίος είναι κοινωνικά μαρξιστής και οικονομικά συντηρητικός! Προφανώς αυτά διδάσκει ο Τσακαλώτος ως καθηγητής! Ότι μπορεί δηλαδή κοινωνικά ο καθένας να παριστάνει τον μαρξιστή αλλά οικονομικά να είναι συντηρητικός! Τι διδάσκει ο Τσακαλώτος;! Ότι στις ανέξοδες κουβέντες μπορείς να πουλάς μαρξισμό, αλλά στις πράξεις που κοστίζουν, όπως τα αντιλαϊκά μνημόνια και οι αντιλαϊκοί νόμοι, πρέπει να πουλάς καπιταλισμό! Γιατί ο Ευκλείδης με τα φτωχά Ελληνικά του ξέρει ότι αυτό που «ταΐζει» είναι η οικονομία και όχι η θεωρία, οπότε ότι είσαι στην οικονομία είσαι και στην κοινωνία! Εάν στην οικονομία είσαι κομμουνιστής, είσαι και στην κοινωνία. Εάν στην οικονομία είσαι συντηρητικός είσαι και στην κοινωνία! Οτιδήποτε άλλο είναι απλά για να κοροϊδέψεις τον κόσμο!
Βέβαια ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μπορεί να μην τα έχει καλά με την Ελληνική γλώσσα αλλά όπως κι ο αρχηγός του τα έχει πολύ καλά με τον εμπαιγμό και την κοροϊδία του Ελληνικού λαού! Ωστόσο τον τελευταίο καιρό ο Τσακαλώτος, ο αρχηγός του και γενικά οι Συριζαίοι περνάνε για πολύ βλάκα τον Ελληνικό λαό αμολώντας όποια σαχλαμάρα τους έρχεται στο κεφάλι! Αδιάψευστη μαρτυρία του ότι θεωρούν τον Ελληνικό λαό εντελώς βλάκα είναι και η γεμάτη θράσος δήλωση του «κομμουνιστή» υπουργού Κατρούγκαλου: «Γιατί η βασική μας διαφορά, επαναλαμβάνω, με τη Νέα Δημοκρατία είναι ότι εμείς νοιαζόμαστε για τους πολλούς και για τους αδύναμους»!
Άκου εκεί… κοινωνικά είναι μαρξιστής και οικονομικά είναι συντηρητικός! Για πολύ βλάκες μας περνάει ο Τσακαλώτος και η παρέα του!

Μαυρομάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ