26 Μαρ 2018

Ο Κώστας Πελετίδης έριξε άκυρο στον Αμερικανό Πρέσβη!


Την ώρα που αστικά ΜΜΕ επιχαίρουν για τη μετατροπή της Σύρου σε σύγχρονη Τρούμπα, με αφορμή την άφιξη του πολεμικού πλοίου USNS Carson City, όπως έκαναν εξάλλου σε αντίστοιχες περιπτώσεις και στα Χανιά πριν λίγους μήνες, ο Δήμος Πατρέων δίνει για άλλη μια φορά το παράδειγμα του πώς αντιμετωπίζονται οι φιέστες με τη συμμετοχή των εκπροσώπων του αμερικανικού ιμπεριαλισμού.
Ο Κώστας Πελετίδης έριξε άκυρο στον Αμερικανό Πρέσβη
Από την άφιξη του Αμερικανικού πολεμικού στη Σύρο
Ο Κώστας Πελετίδης αρνήθηκε να νομιμοποιήσει με την παρουσία του την επίσκεψη του Αμερικανού πρέσβη, Τζέφρι Πάϊατ στην πόλη, ο οποίος τείνει να μην αφήσει γωνιά απάτητη σε αυτή τη χώρα και κανάλι στο οποίο να μη διαφημίσει τα φιλάγαθα αισθήματά του για τη σύμμαχο νατοϊκή συγκυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ.
Ο δήμος μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα εξής:
«Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, δεν παραβρέθηκε σήμερα το πρωί στην εκκίνηση του 41ου Ποδηλατικού Δρόμου Θυσίας, εκφράζοντας την αντίθεσή του στην παρουσία και συμμετοχή, του Αμερικανού Πρέσβη.
Έχουν σοβαρή ευθύνη οι εκλεγμένοι της Περιφερειακής και Τοπικής Διοίκησης που υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν τον Αμερικανό Πρέσβη. Είναι γνωστός ο ρόλος των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε., στο γκριζάρισμα του Αιγαίου, στη διχοτόμηση της Κύπρου, στο μακελειό των Βαλκανίων και της Μέσης Ανατολής.
Όπως γνωστοί είναι και οι σχεδιασμοί τους, με τη συμφωνία της Ελληνικής κυβέρνησης, να εγκαταστήσουν πυρηνικά όπλα στον Άραξο και να μετατραπεί το αεροδρόμιο της Ανδραβίδας σε αμερικανική στρατιωτική βάση.»

Λίγες και σταράτες κουβέντες, που αποδεικνύουν ότι δεν είναι όλοι το ίδιο.

Ο Κώστας Πελετίδης έριξε άκυρο στον Αμερικανό Πρέσβη


Όσο κι αν προσπαθούν να μας πείσουν ότι η λύση είναι στο ΝΑΤΟ και τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα, κάποιοι ενοχλητικοί θα αντιστέκονται με τη δύναμη που τους δίνει ο λαός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ