24 Απρ 2018

Η Αυλωνίτου, η αριστεία αλά “αριστερά” και η μετριοφροσύνη που σκοτώνει

Ήταν θέμα χρόνου να προκύψει μια “αριστεία αλά αριστερά” από τον κυβερνητικό λόχο κι ήρθε η μετριοφροσύνη της Ελένης Αυλωνίτου να δρέψει πρώτη τις δάφνες, με δηλώσεις που… σκοτώνουν.
Προφανώς δεν με ήξερε και πριν. Δεν με ήξερε ούτε ποια είμαι, ούτε πώς ντύνομαι, ούτε τι κάνω στη ζωή μου. Ας ήταν ικανοί να κάνουν το δικό μου διδακτορικό το οποίο είναι άριστο και είναι στη βιβλιοθήκη του Washington DC και κομμάτι του οποίου έχει χρησιμοποιηθεί και στη NASA και μετά ας λένε ό,τι θέλουν. Έχουν δυσκολία να δεχτούν μια ωραία γυναίκα, η οποία είναι και πολύ μορφωμένη και έχει και πολιτικό λόγο. Τι άλλο να σας πω; Αυτός ο συνδυασμός “σκοτώνει” για μερικούς κομπλεξικούς. Μας περισσεύουν οι κομπλεξικοί στην Ελλάδα.
Αφορμή για τα παραπάνω είναι ένα σκετσάκι του Λαζόπουλου, που σατίριζε την Αυλωνίτου και την Πατούλη. Μπορεί το χιούμορ του Λαζόπουλου να περνάει έτσι κι αλλιώς κρίση, αλλά κανείς δε θα μπορούσε να σατιρίσει την Αυλωνίτου καλύτερα από τον εαυτό της και τις δικές της δηλώσεις.
Δύο λεπτομέρειες μόνο. α) η Πατούλη δεν είχε πρόβλημα με την -κάτι σα- σάτιρα του Λαζόπουλου και την δέχτηκε πιο άνετα από την Αυλωνίτου και β) η Αυλωνίτου, παρά την καλλιέργεια και τη μόρφωσή της, δεν μπόρεσε να καταλάβει πως το σκετσάκι του Λαζόπουλου με την πλούσια αστή, ήταν μάλλον υπέρ της κυβέρνησης, όπως και η πλειοψηφία άλλωστε των σκετς που κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ