16 Απρ 2018

Η κυβέρνηση ξυλοφορτώνει φοιτητές ενώ οι Τούρκοι κατεβάζουν την Ελληνική σημαία από Ελληνικό έδαφος!

        


Την ώρα που οι Τούρκοι κατέβαζαν την Ελληνική σημαία μπαίνοντας ανενόχλητοι σε Ελληνικό έδαφος, ενέργεια που ανακοίνωσε με πολλή περηφάνια ο ίδιος ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντρίμ, την ίδια ώρα τα ΜΑΤ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ξυλοφόρτωναν μαθητές και φοιτητές στο αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο. Την ημέρα που οι Τούρκοι ξήλωναν την Ελληνική σημαία από την Ελληνική βραχονησίδα «Μικρός Ανθρωποφάγος», μία ημέρα μετά τις δηλώσεις του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ που μίλησε για μικρές διαφορές μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας που οι δύο χώρες πρέπει να λύσουν μόνες τους, τα ΜΑΤ των αριστεροακροδεξιών μαύριζαν στο ξύλο φοιτητές και μαθητές που αντιδρούν στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους.
Τα παχιά λόγια για τον ηρωισμό του σμηναγού Μπαλταδώρου, ο οποίος έπεσε κυνηγώντας τους Τούρκους που προσπαθούν να κατεβάσουν τις Ελληνικές σημαίες από Ελληνικό έδαφος και να βάλουν Τούρκικες, τέλειωσαν και η κυβέρνηση ξαναστράφηκε στο καθήκον της που είναι το ξυλοφόρτωμα όσων αντιδρούν στην αντιλαϊκή πολιτική της και στη συμμετοχή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους. Η κυβέρνηση της αριστεροακροδεξιάς δε φτάνει που έχει δώσει γη και ύδωρ στους Αμερικανούς για να βομβαρδίζουν τους λαούς αλλά βάζει από πάνω και τα ΜΑΤ να ξυλοφορτώνουν όσους αντιδρούν στα εγκλήματα!
Τα λόγια για τον ηρωισμό του σμηναγού Μπαλταδώρου και των άλλων φρουρών του Αιγαίου ήταν κούφια! Η κυβέρνηση αντί να δέρνει φοιτητές, μαθητές και όσους άλλους αντιτίθενται στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, ας στείλει τον υπουργό της τής Εθνικής Άμυνας που του αρέσουν και οι στολές παραλλαγής, να πάει μαζί με τα ΜΑΤ στις βραχονησίδες και να υψώσει την Ελληνική σημαία, αρχής γενομένης από τα Ίμια, και αν τολμήσουν να αντιδράσουν οι Τούρκοι να τους κόψει τα πόδια στην πράξη κι όχι στα λόγια! Εάν θέλει η κυβέρνηση εκτός από τον Καμμένο και τα ΜΑΤ ας στείλει στις βραχονησίδες και τους φίλους της τους φασίστες, τους συνεταίρους της στις πλατείες που πρόσφατα έκανε μαζί τους τουρισμό στο Καστελόριζο.
Αυτό το παραμύθι της σύνεσης και του εφησυχασμού την ώρα που οι Τούρκοι κατεβάζουν την Ελληνική σημαία από Ελληνικό έδαφος, την ώρα που οι Έλληνες πιλότοι σκοτώνονται κυνηγώντας τους Τούρκους εισβολείς, την ώρα που δύο Έλληνες στρατιωτικοί κρατούνται φυλακισμένοι από τους Τούρκους χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες, καταντάει όχι επικίνδυνη αηδία αλλά εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων! Τελεία και παύλα!!

Βασίλειος Μιχαήλ Αλεξανδρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ