5 Ιουν 2018

Οι ναζιστικές θηριωδίες ήταν θέλημα Θεού γι’ αυτό το facebook μπλόκαρε τον Μπογιόπουλο!

        

Ένα κομμουνιστικό παραλήρημα εναντίον του facebook έχει ξεκινήσει από χθες εξαιτίας του ότι το facebook μπλόκαρε, και πολύ καλά έκανε, το προφίλ του δημοσιογράφου (ο θεός να τον κάνει) Μπογιόπουλου επειδή έγραψε και διέσπειρε ένα αντιναζιστικό άρθρο για την Κάνδανο. Ένα άρθρο εναντίον των ναζί περιηγητών και των ντόπιων συνεργατών τους και εναντίον των νεοναζί ταγματασφαλιτών. Επιτέλους μετά από δεκαετίες ανοχής στις κομμουνιστικές θεωρίες βρέθηκε το facebook να ορθώσει το ανάστημά του και να σταματήσει όλες αυτές της κατηγόριες των κομμουνιστών εναντίον των ναζί που προσπάθησαν να μας κάνουν ανθρώπους αλλά εμείς δε θέλαμε, εναντίον των εκπολιτιστικών προσπαθειών των ναζίδων στην Κάνδανο, στο Κομμένο, στην Καισαριανή, στο Μεσόβουνο, στον Χορτιάτη, στην Κοκκινιά, στα Καλάβρυτα, στους Πύργους, στο Δίστομο, στο Ελευθεροχώρι, στο Κούρνοβο.
Οι κομμουνιστικές θεωρίες για σφαγές των ναζί και των συνεργατών τους στην Ελλάδα πρέπει να σταματήσουν, όχι γιατί δεν έγιναν! Πρέπει να σταματήσουν γιατί ήταν θέλημα Θεού, γιατί ο Θεός πάντα έχει σχέδιο το οποίο εμείς τις περισσότερες φορές δεν μπορούμε να κατανοήσουμε! Έτσι ο Θεός όπως μας έστειλε τον Τούρκο για να σώσει την πίστη μας από τον Διαφωτισμό, την Αναγέννηση, τον Βολταίρο και τον Μαρξ, έτσι μας έστειλε και τον Γερμανό για να σώσει την πίστη μας από τους αθέους κομμουνιστάς, από την άθεον Σοβιετία η οποία ήθελε να μας καταστήσει άθεους και απάτριδες! Οι ναζί κατέσφαξαν και κατέκαψαν την Ελλάδα βάση θεϊκού σχεδίου γι’ αυτό πρέπει να τους τιμούμε και να τους μακαρίζουμε κι όχι να τους κατηγορούμε κι αυτούς και τους πολιτικούς τους απογόνους, όπως κάνει ο Μπογιόπουλος κι άλλοι τινές.
Εάν όλα τα παραπάνω σας φαίνονται υπερβολικά μπορείτε να ρωτήσετε τον Κοσμά τον Αιτωλό κι επειδή δεν είναι εύκολο να επικοινωνήσετε με τον Κοσμά τον Αιτωλό ρωτήστε τον Πρωτοπρεσβύτερο Θεόδωρο Ζήση ο οποίος είναι καθηγητής της Θεολογικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης! Ο Πρωτοπρεσβύτερος Θεόδωρος Ζήσης σύμφωνα με την φώτιση που του έδωσε ο Θεός πιστεύει ότι ο Θεός έφερε τον Τούρκο κατακτητή «ώστε η Ρωμιοσύνη, οι Έλληνες, να μείνουμε αμέτοχοι στις εξελίξεις οι οποίες επρόκειτο να γίνουν στην Ευρώπη. Διότι στην Ευρώπη με τον Ουμανισμό, με την Αναγέννηση, με τον αθεϊσμό, τα γκρέμισαν όλα. Με τη Γαλλική επανάσταση δεν έμεινε τίποτε όρθιο το ιερό και όσιο, τίποτε όρθιο. Οι Ευρωπαίοι τα κατέστρεψαν όλα. Σκεφτείτε μόνο τον αθεϊσμό του Βολταίρου. Από εκεί ξεκίνησε και ο Μαρξ και εφηύρε τη διάλυση των πάντων, εναντίον του κλήρου, εναντίον της εκκλησίας. Όλα διαλύθηκαν με την Αναγέννηση και με τον Διαφωτισμό, τον περίφημο Διαφωτισμό που δεν είναι Διαφωτισμός, είναι Διασκοτισμός. Ο Θεός λοιπόν προνόησε ώστε μέσα σ’ αυτές τις αλλαγές οι οποίες έγιναν στην Ευρώπη αυτούς τους αιώνες 14ο, 15ο, 16ο, 18ο, εμείς να είμαστε εδώ φυλαγμένοι, να μας φυλάει ο Τούρκος για να μη χάσουμε την πίστη μας.» Εμείς απλά κάνουμε ένα ιστορικό βήμα και προσαρμόζουμε τις εκτιμήσεις του Πρωτοπρεσβύτερου Θεόδωρου Ζήση για την Τουρκοκρατία στη Γερμανική κατοχή. Είμαστε σίγουροι ότι ο Πρωτοπρεσβύτερος δε θα μας διέψευδε ποτέ όπως είμαστε σίγουροι ότι και το μπλοκάρισμα του προφίλ του Μπογιόπουλου από το facebook ήταν θέλημα Θεού, γι’ αυτό αντί να φωνασκούμε και να αντιδρούμε θα έπρεπε να προσευχόμαστε για τη σωτηρία του αμαρτωλού κομμουνιστή και να τον καλούμε να μετανοήσει, να εξομολογηθεί και να μεταλάβει την χάρη του Θεού όστις έφερεν τον Τούρκον και τον Γερμανόν εις τον σβέρκον μας δια να γλιτώσειν την ράχην μας!
Μακάριος ο Τούρκος κατακτητής, μακάριος ο Γερμανός εισβολέας, μακάριοι οι πολιτικοί απόγονοι των λακέδων του πασά και των ταγματασφαλιτών, μακάριοι και οι πτωχοί τω πνεύματι!
Με όλα αυτά πώς να μη θυμηθείς τον Σουρή κι εκείνο το «ω Ελλάς αρχαίων χώρα τι…»!

Οράτιος Μενιππίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ