29 Νοε 2018

“Κνίτες απεργοσπάστες στα υπόγεια του Περισσού με τα δισεκατομμύρια” – Σε παράκρουση οι φασίστες κατά των μαθητών που αντιστέκονται

Μεγάλο τράκο έχουν πάθει οι φασίστες με την κινητοποίηση των μαθητών ενάντια στη διάδοση του εθνικιστικού μίσους στα σχολεία. Το γεγονός πως οι μαθητές μέλη και φίλοι της ΚΝΕ πρωτοστατούν σε αυτό, αποτρέποντας ή ανατρέποντας με άλλο πλαίσιο εθνικιστικές καταλήψεις, προτάσσοντας τα πραγματικά προβλήματα των μαθητών και το σχολείο, είναι λογικό να κάνει τους χρυσαυγίτες και λοιπούς συγγενείς να αφρίζουν ακόμα περισσότερο από το κακό τους. Έτσι λοιπόν χθες, ενόψει της εθνικιστικής φιέστας με πορείες στην οποία συμμετέχουν ορισμένα σχολεία κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, η φασιστοσελίδα ethnikismos.net με τους γνωστούς δεσμούς της με τη ΧΑ, δημοσίευσε ένα πραγματικό παραλήρημα κατά του Συντονιστικού Μαθητών Αθήνας και της ανακοίνωσης με την οποία καλούσε τους μαθητές να γυρίσουν την πλάτη στους φασίστες, όπως και πράγματι έγινε στο μεγαλύτερο μέρος των σχολείων της χώρας σήμερα.
Με τίτλο «κνίτες απεργοσπάστες» (!) τα φασισταριά ξέθαψαν από τη ναφθαλίνη γνώριμα αντικομμουνιστικά επιχειρήματα, χαρακτηρίζοντας τη Συντονιστική Επιτροπή «ψευδεπίγραφη οργάνωση – σφραγίδα»  με «έδρα στα υπόγεια του Περισσού, κοντά στο θησαυροφυλάκιο με τα δισεκατομμύρια από τα κέρδη της πληθώρας των κομματικών επιχειρήσεων». Το μόνο που ξέχασαν να αναφέρουν είναι τα κρυμμένα κονσερβοκούτια και τα όπλα μετά τη Βάρκιζα. Στην κατακλείδα,  οι χυδαία αστείοι χρυσαυγίτες διερωτώνται αν οι μαθητές παίρνουν «υποτροφίες από την αμερικανική πρεσβεία», όπως παλιά από τη Σοβιετική Ένωση, γιατί αν δεν ολοκληρώσεις όλο το ρεπερτόριο της χωροφυλακής του ’60 έρχεται στον ύπνο σου το φάντασμα του Γκοτζαμάνη και σου τραγουδάει το «Μακεδονία ξακουστή».
Όσο θα δυναμώνει η αντίδραση των μαθητών σε όλη την Ελλάδα, τόσο περισσότερο θα χτυπιούνται οι φασίστες, φροντίζοντας αν μη τι άλλο για τη διασκέδασή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ