13 Απρ 2019

ΟΙ "ΖΑΙΟΙ" ΔΕΝ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΟΝΟ*, ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ (ΟΜΣ) ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ (!!)

 




*Για το "αγκάλιασμα" Κουρουμπλή δες Εδώ


ΑΠΟ ΠΑΝΟΣ 
Γρά­φει ο Πάνος Αλε­πλιώ­της // 

Η πα­ρά­τα­ξη του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ στο συ­νέ­δριο της Ομο­σπον­δί­ας με­τα­να­στευ­τι­κών Συλ­λό­γων και κοι­νο­τή­των Σου­η­δί­ας δεν κα­τέ­βα­σε δικό της ψη­φο­δέλ­τιο για εκλο­γή μελών ΔΣ και ψή­φι­σε τους εκ­προ­σώ­πους των φα­σι­στο­χου­ντι­κών. Τους έβγα­λε έναν ακόμη αντι­πρό­σω­πο στο ΔΣ.
Πριν λίγες μέρες κα­τά­φε­ρε η Ομο­σπον­δία με­τα­να­στευ­τι­κών Συλ­λό­γων και κοι­νο­τή­των Σου­η­δί­ας να κάνει το Συ­νέ­δριό της και να πάρει σο­βα­ρές και ση­μα­ντι­κές διεκ­δι­κη­τι­κές απο­φά­σεις.

Γρά­φου­με ότι κα­τά­φε­ρε γιατί επί ένα χρόνο “κυ­νη­γού­σαν” οι δυ­νά­μεις που συ­σπει­ρώ­νο­νται στο ΚΚΕ, τον απερ­χό­με­νο Πρό­ε­δρο του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ που πήρε τις σφρα­γί­δες και το τα­μείο και δεν τα έδινε πίσω, δια­χει­ρι­ζό­ταν και τα οι­κο­νο­μι­κά με τρόπο που θα δεί­ξει η έρευ­να.

Τα μα­θη­μα­τι­κά δε που μά­θα­με στο Συ­νέ­δριο δεν μοιά­ζουν με αυτά που μά­θα­με στο σχο­λείο.

Όταν συ­γκε­ντρώ­θη­καν οι αντι­πρό­σω­ποι προ­σπά­θη­σε ο πρώην Πρό­ε­δρος και η παρέα του να νο­μι­μο­ποι­ή­σει αντι­προ­σώ­πους που δεν ήταν καν εκλεγ­μέ­νοι, να βάλει από το πα­ρά­θυ­ρο άλ­λους που δεν έχουν σχέση με το με­τα­να­στευ­τι­κό κί­νη­μα. Δεν τα κα­τά­φε­ρε μετά από αντί­στα­ση των συ­νε­πών δυ­νά­με­ων.

Ούτε κα­τά­φε­ρε να ακυ­ρώ­σει αντι­προ­σώ­πους που βγή­καν με νό­μι­μες δια­δι­κα­σί­ες.

Πριν γίνει η ψη­φο­φο­ρία για Διοι­κη­τι­κό Συμ­βού­λιο με­τρού­σαν οι πα­ρα­τά­ξεις: 17 οι του Πασοκ, 15 του ΚΚΕ, 10 του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ και 5 οι ακρο­δε­ξιοί οπα­δοί της χού­ντας.

Οι του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ και με τον πρώην επι­κε­φα­λής απο­φά­σι­σαν να μην κα­τε­βά­σουν ψη­φο­δέλ­τιο μετά τις απο­κα­λύ­ψεις, αλλά είχαν και στο μυαλό τους να “τι­μω­ρή­σουν” την πα­ρά­τα­ξη που τους ξε­μπρό­στα­σε και απο­κά­λυ­ψε τον ρόλο τους.

Όταν άνοι­ξε η κάλπη βρέ­θη­κε το ΠΑΣΟΚ με 20, 17+3 (4 στο συμ­βού­λιο), η ΑΣΥΜ του ΚΚΕ με 15 (3 στο ΔΣ) και οι Χου­ντι­κοί με 12 5+7!!! (2 στο ΔΣ), εφτά πα­ρα­πά­νω. Μην πει κά­ποιος για το προ­ο­δευ­τι­κό μέ­τω­πο και τόξο και ό,τι άλλο, που θέλει ο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ για να μην έρθει η ακρο­δε­ξιά.

Ότι τάχα πα­λεύ­ουν τον φα­σι­σμό αυτοί που αγκα­λιά­ζουν τους φα­σί­στες και τους ψη­φί­ζουν, οι υπο­κρι­τές και οι κα­τα­χρα­στές της εμπι­στο­σύ­νης των με­τα­να­στών και όχι μόνο.


Πάνος Αλε­πλιώ­της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ