21 Οκτ 2019

Πως συνελήφθησαν παιδιά μέσα σε κινηματογράφους για τον Joker με Μεταξικό νόμο;!

        

21-10-2019


Επειδή κάποιοι γελοίοι θέλουν να απλοποιήσουν πολύ το θέμα της σύλληψης παιδιών μέσα σε αίθουσες κινηματογράφων, γιατί τα παιδιά έβλεπαν τον Joker που δεν ήταν κατάλληλος για την ηλικία τους και επειδή έχει αρχίσει ένα τένις ευθυνών μεταξύ του υπουργείου Πολιτισμού, των δύο υπαλλήλων του υπουργείου Πολιτισμού που έκαναν τις καταγγελίες και της αστυνομίας, θα θέλαμε να γράψουμε πολύ λίγες γραμμές γι’ αυτήν την ιστορία.
Το θέμα της σύλληψης των παιδιών μέσα στους κινηματογράφους δεν είναι ζήτημα τεχνικών ευθυνών, αλλά βαθιά πολιτικό ζήτημα. Το ότι παιδιά συνελήφθησαν μέσα σε κινηματογράφους με Μεταξικό νόμο δεν είναι ένα γενικό θεωρητικό ζήτημα, αλλά ένα ζήτημα ουσίας γιατί για να εφαρμοστεί ένας Μεταξικός νόμος χρειάζονται Μεταξικοί σε διάφορα επίπεδα και αυτοί υπάρχουν. Μεταξικοί στο υπουργείο, Μεταξικοί στην αστυνομία, Μεταξικοί στον κρατικό μηχανισμό. Αυτοί όμως υπήρχαν.
Γιατί να κάνουν αυτές τις φασιστικές τους αηδίες αυτήν τη στιγμή; Γιατί πιστεύουν ότι τώρα οι Μεταξικοί βρίσκονται και στην κυβέρνηση και εμείς δεν έχουμε καμία αμφιβολία γι’ αυτό, όταν βλέπουμε υπουργούς τον Γεωργιάδη και τον Βορίδη. Αυτή λοιπόν είναι η ουσία αυτής της ιστορίας: Ότι οι Μεταξικοί νόμοι δεν ήρθαν στην επιφάνεια για πλάκα. Ήρθαν γιατί υπουργός πολιτισμού είναι κάποια κυρία Μενδώνη η οποία αντί να πάρει φόρα και να κόβει κώλους και στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και στο υπουργείο Πολιτισμού για τα όσα συνέβησαν, πήρε ένα μπαλάκι ευθυνών και το πετάει δεξιά κι αριστερά. Η κυρία Μενδώνη είναι εκείνη η Πασοκατζού που χοροπήδηξε από το ΚΙΝΑΛ στη Νέα Δημοκρατία για να γίνει υπουργός και που η σχέση της με τον πολιτισμό είναι η αρχαιολογία που έχει σπουδάσει και η υπαλληλία της στου υπουργείο Πολιτισμού.
Αναρωτιόμαστε αν για παράδειγμα υπουργός ήταν ο δεξιός Σταύρος Ξαρχάκος θα τολμούσαν διάφοροι Μεταξικοί να ανασύρουν Μεταξικούς νόμους για να εξαπολύσουν κυνήγι μαγισσών μέσα σε κινηματογραφικές αίθουσες; Ο Μητσοτάκης όμως δεν διόρισε υπουργό πολιτισμού κάποιον σαν τον Ξαρχάκο, αλλά την Μενδώνη γιατί με αυτήν υπουργό πολιτισμού θα είναι πιο εύκολο να εισβάλουν αστυνομικές δυνάμεις στην Επίδαυρο και να συλλάβουν τον Θύμιο Καρακατσάνη γιατί κάποιος φασίστας υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού κατήγγειλε ότι η διασκευή του Αριστοφάνη από τον Καρακατσάνη δεν είναι η πρέπουσα ή γιατί η διασκευή του Καρακατσάνη είναι πολλή χυδαία και δεν μπορούν να την παρακολουθούν παιδιά!
Κρίμα που δεν ζει ο Καρακατσάνης για να χέσει στο στόμα όλων αυτών των ηλιθίων Μεταξικών υπανθρώπων οι οποίοι εκτός από το κυνήγι σε βάρος προσφύγων και μεταναστών που έχουν εξαπολύσει, ετοιμάζονται να εξαπολύσουν κυνήγι και εναντίον του πολιτισμού.

Ραφαήλ Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ