12 Ιουν 2012

Συνεχίζει να προκαλεί ο τραμπούκος χρυσαυγίτης


Συνεχίζει να προκαλεί ο τραμπούκος χρυσαυγίτης
Εμφανίστηκε χτες μετά το τέλος του Αυτόφωρου για να καταθέσει μηνύσεις σε βάρος της Λ. Κανέλλη και άλλων



Ο χρυσαυγίτης Ηλ. Κασιδιάρης, μετά την τραμπούκικη επίθεση σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη και το επεισόδιο στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή με την υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρ. Δούρου, εμφανίστηκε χτες στην Εισαγγελία, συνοδεία έξι ομοϊδεατών του, για να καταθέσει μηνύσεις εναντίον των δυο για απρόκλητη επίθεση και εξύβριση με λόγια και έργα. Δεν έφταναν οι τραμπουκισμοί, τώρα προχωράει και σε αθλιότητες, καμώνοντας το «θύμα».
Μήνυση κατέθεσε επίσης εναντίον του δημοσιογράφου Α. Δελατόλα για ηθική αυτουργία σε κατάχρηση εξουσίας, αλλά και σε βάρος του τηλεοπτικού σταθμού «Αντένα» για παράνομη κατακράτηση. Ζητά, επίσης, όπως είπε, την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Α. Δελατόλα για να διαπιστωθεί αν έγινε διάλογος με την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Ελ. Ράικου και την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της Ελ. Ράικου, για να διαπιστώσει, όπως λέει, αν έχει προσβληθεί ο θεσμός της Δικαιοσύνης.
Χτες αναβλήθηκε (δεύτερη φορά) για τις 3 Σεπτέμβρη η δίκη του Ηλ. Κασιδιάρη, στο Εφετείο Κακουργημάτων, λόγω κωλύματος του συνηγόρου του. Ο εκπρόσωπος της «Χρυσής Αυγής» αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της συνδρομής σε ληστεία, της απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας για επίθεση σε μεταπτυχιακό φοιτητή, στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου το 2007. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο που συμμετείχε στη ληστεία ανήκε στον Ηλ. Κασιδιάρη και αναγνωρίστηκε από τις πινακίδες κυκλοφορίας.
Στο μεταξύ, αύριο Τετάρτη 13 Ιούνη θα δικαστούν τα 8 μέλη της «Χρυσής Αυγής» που συνελήφθησαν το Σάββατο για επίθεση σε πολίτες μέσα σε καφενείο της Βέροιας, στη διάρκεια της οποίας τραυμάτισαν έναν 53χρονο. Χτες, οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βέροιας όπου ζήτησαν και πήραν αναβολή. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο υποψήφιος βουλευτής της «Χρυσής Αυγής» στο Νομό Πέλλας, Ιωάννης Σαχινίδης.
Θυμίζουμε ότι αρχικά, το μεσημέρι του Σαββάτου, σημειώθηκε επεισόδιο σε κεντρικό δρόμο της Βέροιας, ανάμεσα σε ομάδες αυτοαποκαλούμενων αντιεξουσιαστών και μελών της «Χρυσής Αυγής», που έληξε με παρέμβαση της Αστυνομίας. Λίγες ώρες αργότερα, περίπου 15 με 20 μέλη της «Χρυσής Αυγής» πήγαν σε ένα καφενείο, επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν τους πελάτες και προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ