31 Οκτ 2012

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ - ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ


ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ - ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
Ξεσηκωμός με απεργία για να μην περάσουν τα μέτρα!
Να φτάσει παντού το κάλεσμα των 8 Ομοσπονδιών και των 13 Εργατικών Κέντρων για απεργία κατά την κατάθεση και συζήτηση των μέτρων στη Βουλή
Ολοι στους δρόμους, με το ΠΑΜΕ και τα συνδικάτα, να μην περάσουν τα μέτρα
Την ανάγκη να σημάνει πανεργατικός παλλαϊκός ξεσηκωμός, ώστε χωρίς καμιά αναμονή και καμιά ταλάντευση να οργανωθεί απεργία κατά την κατάθεση και συζήτηση των νέων μέτρων στη Βουλή,αναδεικνύει η βιασύνη της κυβέρνησης να φέρει το νέο «πακέτο» στη Βουλή.
Το κάλεσμα που έχουν ήδη απευθύνει από την περασμένη εβδομάδα 13 Εργατικά Κέντρα και 8 Ομοσπονδίες για απεργία κατά την κατάθεση και συζήτηση των μέτρων στη Βουλή πρέπει φτάσει παντού.
Χτες, τα στελέχη της κυβέρνησης ξεκαθάρισαν ότι τα νέα μέτρα που βυθίζουν στην εξαθλίωση το λαό θα κατατεθούν στη Βουλή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, επιβεβαιώνοντας έτσι πως ο λαός δεν πρέπει να υποκύψει στις αυταπάτες και την επιχείρηση παραπλάνησης.
Ετσι, από σήμερα κιόλας, πρέπει να οργανωθεί αποφασιστικά η σκληρή δουλειά που απαιτείται για να «νεκρώσει» τις μέρες εκείνες όλη η χώρα, να βουλιάξουν οι δρόμοι από διαδηλωτές με το ΠΑΜΕ.
Σ' αυτή την κατεύθυνση δουλεύουν ήδη μια σειρά πρωτοβάθμια συνδικάτα.
Χτες, ύστερα από ανοιχτή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, το Συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος Αττικής, αποφάσισε συμμετοχή στην επερχόμενη απεργιακή κινητοποίηση, ενώ ταυτόχρονα οργάνωσε συγκεκριμένο σχέδιο παρέμβασης στους χώρους δουλειάς. Ηδη, σε αυτή την κατεύθυνση έχουν ξεκινήσει εξορμήσεις και συζητήσεις σε χώρους όπως: MEDIA STROM, ELITE, ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ και ΜΑΚΟΠΛΕΞ, καλώντας τους εργαζόμενους σε οργάνωση στους τόπους δουλειάς, προκειμένου να μπει φραγμός στην εργοδοτική επιθετικότητα.
Αντίστοιχη απόφαση πήραν και το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής, καθώς επίσης και τα επιχειρησιακά σωματεία στα ξενοδοχεία ΖΑΦΟΛΙΑ και ΣΟΦΙΤΕΛ.
Οι εργαζόμενοι του ΣΟΦΙΤΕΛ, με ανακοίνωσή τους, επισημαίνουν: «Συνάδελφοι από όλα τα Ξενοδοχεία της Αττικής, μην ξεχνάτε: Οποιος αγωνίζεται, ναι, υπάρχει περίπτωση και να χάσει. Οποιος όμως δεν αγωνίζεται είναι ήδη χαμένος».
Απεργιακή κινητοποίηση αποφάσισε και ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας(ΣΕΑ), καλώντας τους εργαζόμενους του κλάδου, τη μέρα κατάθεσης των μέτρων να συγκεντρωθούν έξω από τα γραφεία του συλλόγου.
Χτες, στη Λάρισα, το Εργατικό Κέντρο, έδωσε συνέντευξη Τύπου για την απεργία που πρέπει να οργανωθεί τη μέρα που θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή για ψήφιση τα νέα βάρβαρα μέτρα.
Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο των αγωνιστικών προετοιμασιών η Γραμματεία Μαγνησίας του ΠΑΜΕ, οργανώνει αγωνιστική συγκέντρωση, αύριο Πέμπτη, στις 6:30 μ.μ., στην πλατεία Πανεπιστημίου, στο Βόλο.
Κινητοποίηση οργανώνει αύριο και η Γραμματεία Αχαΐας του ΠΑΜΕ στην Πάτρα στην πλατεία Γεωργίου στις 10 π.μ.
Συνελεύσεις και συσκέψεις
Στην οργάνωση της απεργιακής μάχης καλούνται να συμβάλλουν και οι συνελεύσεις που προγραμματίζονται σε διάφορους χώρους:
Σήμερα, Τετάρτη 31 Οκτώβρη:
- Το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, προχωρά σε συνεδρίαση του ΔΣ με τη συμμετοχή των ΔΣ των παραρτημάτων του, στις 7 μ.μ., στα γραφεία του (Βερανζέρου 1, 2ος όροφος).
- Το Σωματείο Εργαζομένων της SOFTEX προχωρά σε Γενική Συνέλευση στη 1 μ.μ., στο χώρο του εργοστασίου.

1 σχόλιο:

  1. Στην περίπτωση που θέλετε να μας συστήσετε στους φίλους σας:

    Αναζήτηση στο revoltanergosafragos

    και βγαίνει

    Revolt !!!

    Χαιρετώ

    ΑΝΕΡΓΟΣ και ΑΦΡΑΓΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

TOP READ