6 Οκτ 2013

Το ΝΑΤΟ δολοφονεί δωδεκάχρονα !

Το ΝΑΤΟ δολοφονεί δωδεκάχρονα !


Αφγανιστάν: Το ΝΑΤΟ βομβάρδισε και σκότωσε ομάδα παιδιών


       

Έχουν ξεφύγει εντελώς! Μετά τους βομβαρδισμούς σε γάμους και βαφτίσια οι ΝΑΤΟικοί βομβαρδίζουν από αέρος και όσους βγαίνουν για κυνήγι!
Τρεις 12χρονοι μαθητές κι άλλα δύο παιδιά 22 χρόνων, που είχαν βγει για κυνήγι πουλιών στο Μπεχσούντ είναι τα θύματα αεροπορικού βομβαρδισμού από το ΝΑΤΟ στο ανατολικό Αφγανιστάν.Ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας Χαζράτ Χουσάιν, δήλωσε ότι τα πέντε θύματα, εφοδιασμένα με αεροβόλα όπλα, κυνηγούσαν πουλιά στο Μπεχσούντ. Νωρίτερα, για πολλή ώρα επικράτησε απόλυτη σύγχυση για τις ηλικίες των θυμάτων.
Προκλητικότατα το ΝΑΤΟ ανακοίνωσε ότι τα αεροπλάνα του βομβάρδισαν και σκότωσαν «πέντε εχθρούς», στην περιοχή του Μπεχσούντ.
«Έχουμε ήδη ενημερωθεί για τη "φήμη", ότι υπάρχουν άμαχοι που σκοτώθηκαν από τον βομβαρδισμό αυτόν και προβαίνουμε στη διερεύνηση» αυτού του ζητήματος, προστίθεται στο ίδιο νατοϊκό ανακοινωθέν.
Καταμεσής του Αυγούστου, πάντως, 14 άμαχοι -και γυναικόπαιδα- βρήκαν τραγικό θάνατο σε άλλον αεροπορικό βομβαρδισμό του ΝΑΤΟ, ο οποίος έγινε στην παρακείμενη αφγανική επαρχία Κουνάρ.

                                            902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ