4 Ιουν 2014

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Δίνει τις δικές της εξετάσεις σε ξένα και ντόπια μονοπώλια

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Δίνει τις δικές της εξετάσεις σε ξένα και ντόπια μονοπώλια



Μετά τις πρόσφατες εξετάσεις της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ στη γενική συνέλευση των ντόπιων βιομηχάνων, έρχεται και η φασιστική Χρυσή Αυγή, με άρθρο που δημοσιεύει στην επίσημη ιστοσελίδα της, να... αποδείξει πόσο «αντισυστημική» δύναμη είναι, δίνοντας τις δικές τις εξετάσεις απέναντι στην ελληνική αστική τάξη και την επιδίωξή της να «παίξει» ακόμα πιο ενεργό ρόλο στους επικίνδυνους ενδοϊμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς.
Πλασάροντας το φασιστικό της μόρφωμα ως την πιο κατάλληλη δύναμη να βρει τη «χρυσή τομή» για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, η ΧΑ παρουσιάζεται πρόθυμη να ικανοποιήσει αιτήματα τμημάτων του που θέλουν να κάνουν μεγαλύτερες μπίζνες με ρωσικά μονοπώλια, ενώ την ίδια στιγμή σπεύδει να διαβεβαιώσει συνολικά την εγχώρια αστική τάξη ότι επ' ουδενί δε θα διακινδυνέψει τις σχέσεις με τις ΗΠΑ, ότι έχει την «ευελιξία» να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις.
«Η Ελλάδα», σημειώνει το άρθρο στην ιστοσελίδα της ΧΑ, «καλείται να αντιμετωπίσει και την απαίτηση της Ρωσίας να πάρει ένα μέρος από την πίτα του νέου εξοπλιστικού προγράμματος, γεγονός που, αν συμβεί, θα προκαλέσει τη δυσαρέσκεια των ΗΠΑ, κυρίως, αλλά και των λοιπών Ευρωπαίων. Το δίλημμα είναι σοβαρό και γι' αυτό απαιτείται μελέτη, σχεδιασμός, βούληση και συνέπεια προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή. Μια χρυσή τομή που η Χρυσή Αυγή, με αρχηγό της τον Ν. Μιχαλολιάκο, μπορεί να την επωμιστεί και να τη διαχειριστεί.
Σε κάθε όμως περίπτωση δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία ενισχύσεως της γεωστρατηγικής μας αξίας, ως ενεργειακού κόμβου διακινήσεως της ρωσικής Ενέργειας προς την Ευρώπη. Και εμείς οι χρυσαυγίτες, κάτω από τη σωστή καθοδήγηση και τήρηση των θέσεων μας περί εξωτερικής πολιτικής, είμαστε έτοιμοι να το αποδείξουμε σύντομα!».
Παράλληλα, η ΧΑ συνεχίζει την προσπάθεια να παίξει βασικό ρόλο στις διεργασίες ανασύνθεσης του αστικού πολιτικού σκηνικού, επιδιώκοντας την αναβάθμιση του ρόλου της με άντληση ψηφοφόρων από τη ΝΔ.
Ενδεικτικά, σε άλλο άρθρο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της οργάνωσης, μεταξύ άλλων τονίζεται: «Το πρόβλημα βρίσκεται στην ίδια την ύπαρξη της ΝΔ, η οποία έχει μεταμορφωθεί πλήρως σε ένα αντεθνικό και αντιλαϊκό κόμμα, υποχείριο των διεθνών τοκογλύφων, έρμαιο στις βουλιμικές επιθυμίες του ΠΑΣΟΚ και παραδομένο πλήρως στις ιδεολογικές αγκυλώσεις της αριστεράς. Ως εκ τούτου, η περαιτέρω παρουσία αυτού του κομματικού συνονθυλεύματος αποτελεί τροχοπέδη στην προσπάθεια ανάπτυξης των Γνήσιων Εθνικολαϊκών Δυνάμεων. Η οριστική διάλυση αυτού του πολιτικού καρκινώματος θα απελευθερώσει ακόμη περισσότερο αριθμό Ελλήνων Πατριωτών που έχουν εγκλωβιστεί στο τεχνητό αυτό δημιούργημα. Φροντίζει, βεβαίως, ο ίδιος ο Σαμαράς με την αλλοπρόσαλλη και αισχρή πολιτική του να οδηγεί τη ΝΔ μια ώρα αρχύτερα στην διάλυση. Είναι σίγουρο ότι οι επόμενες εκλογές θα σημάνουν τη ληξιαρχική πράξη θανάτου της ΝΔ, με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα να ενδυναμώνεται ακόμη περισσότερο».
Προθεσμία έλαβαν οι χρυσαυγίτες βουλευτές
Εν τω μεταξύ, προθεσμία έλαβαν χτες, από τις ειδικές εφέτες ανακρίτριες, οι πέντε χρυσαυγίτες βουλευτές, που κλήθηκαν ν' απολογηθούν στο πλαίσιο της διερεύνησης της δράσης της φασιστικής εγκληματικής οργάνωσης. Ο προφυλακισμένος για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Γ. Γερμενής, που κλήθηκε για παράβαση του νόμου περί όπλων, έλαβε προθεσμία για τις 17 Ιούνη.Ο Α. Γρέγος θα βρεθεί ξανά ενώπιον των ανακριτριών στις 19 Ιούνη, ο Κ. Μπαρμπαρούσης έλαβε προθεσμία για τις 18 Ιούνη, ο Α. Ματθαιόπουλος για τις 23 Ιούνη και τέλος, ο Π. Ζησιμόπουλος για τις 20 Ιούνη.
Υπενθυμίζεται, ότι εκτός του προφυλακισμένου Γ. Γερμενή, οι άλλοι τέσσερις που προσήλθαν ενώπιον των ειδικών εφετών ανακριτριών καλούνται να απολογηθούν για τη βασική κατηγορία της υπόθεσης, δηλαδή για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.
Σήμερα εισάγονται στην Ολομέλεια της Βουλής για συζήτηση και ψήφιση οι αιτήσεις άρσης ασυλίας των τριών χρυσαυγιτών βουλευτών Ν. Μιχαλολιάκου, Ι. Λαγού και Χρ. Παππά, όπως αποφάσισε η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής. Οι τρεις προφυλακισμένοι χρυσαυγίτες αναμένεται να παρουσιαστούν στην Ολομέλεια για ακρόαση.
Την Παρασκευή τέλος, έχει κληθεί, μετά από προθεσμία, να απολογηθεί ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δ.Κουκούτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ