19 Μαΐ 2015

«Αιμορραγεί» ο δήμος Πατρέων από τις καταστροφές στους κάδους απορριμμάτων

 «Αιμορραγεί» ο δήμος Πατρέων από τις καταστροφές στους κάδους απορριμμάτων

Οικονομική «αιμορραγία» προκαλεί στον δήμο Πατρέων, η δράση άγνωστων εμπρηστών, οι οποίοι έχουν βάλει στο στόχαστρο, τούς κάδους απορριμμάτων. Μόνο τους τελευταίους τρεις μήνες έχουν καταστραφεί ολοσχερώς, έπειτα από εμπρησμό, 220 κάδοι απορριμμάτων, ενώ η οικονομική ζημιά, σύμφωνα με τον δήμο Πατρέων, είναι σημαντική και ξεπερνά τα 45.000 ευρώ.
Οι εμπρησμοί, σύμφωνα πάντα με τον δήμο, είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο που έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις, ενώ η δράση των άγνωστων εμπρηστών, προκαλεί δυσκολίες στη λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας. Σχετικά με τη δράση των αγνώστων, ο δήμος ανακοίνωσε ότι «δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για οργανωμένη προσπάθεια καταστροφής, γνωρίζουμε όμως ότι το θέμα απασχολεί τους δημότες, την υπηρεσία καθαριότητας και την δημοτική αρχή», προσθέτοντας ότι πρέπει «να απασχολήσει και τις αρμόδιες διωκτικές αρχές».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
(Το είδαμε στο Action24) 

----

Αναρωτιέμαι, μήπως όταν κάποιος δήμαρχος δεν παραδίδει την καθαριότητα στην "ιδιωτική πρωτοβουλία" ή ιδιωτική πρωτοβουλία παίρνει πρωτοβουλίες;

Για το σχόλιο Λαγωνικάκης Φραγκίσκος(Poexania)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ