19 Αυγ 2013

Συμβόλαια (πολιτικού) θανάτου

Συμβόλαια (πολιτικού) θανάτου


   Στο χώρο του υποκόσμου υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που λειτουργεί αυτόνομα και ως κύριο αντικείμενο έχει; ενεργώντας ως εκτελεστικός βραχίονας του εκάστοτε εργοδότη-συμμορίας, να βγάζει απο τη μέση ανθρώπους κλειδιά  για την αντίπαλη συμμορία. Ο χώρος της πολιτικής δε θα μπορούσε να ξεφύγει απο την πεπατημένη,  κάνοντας βέβαια τις απαραίτητες προσαρμογές.



    Ενας απο τους μετρ του είδους είναι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Με αφορμή τα επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω απο τη βουλή στην απεργία που έγινε στις 5 Μάη 2010 , ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ πρωταγωνίστησε στη λάσπη εναντίον του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ ισχυριζόμενος οτι κάλεσαν τους διαδηλωτές να εισβάλουν στο κοινοβούλιο. Τους ισχυρισμούς του αυτούς υιοθέτησαν και τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των καναλιών ( με πρώτα βιολιά τους Τρέμη-Πρετεντέρη), τα οποία δε δίστασαν να αμφισβητήσουν ακόμα και τα λεγόμενα συναδέλφων τους που βρίσκονταν στο κέντρο των επεισοδίων προκειμένου να υποστηρίξουν τα λεγόμενα του Καρατζαφέρη.  


 Καθήκοντα εργολάβου στην Αντι-ΚΚΕ προπαγάνδα δε θα μπορούσε να μην εκτελέσει και ο Θόδωρος Πάγκαλος. Καταφεύγοντας στη γνωστή, εναντίον του ΚΚΕ, λασπολογία αναφορικά  με την υπόθεση της εταιρίας Γερμανός και συνεπικουρούμενος  απο τα προσκείμενα στο ΠΑΣΟΚ μέσα μαζικής ενημέρωσης ( τα ΝΕΑ,τo Mega κ.λ.π)) προσπάθησε να πλήξει το ΚΚΕ κατα τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου του 2007.

Ο Παπαδημούλης χέρι χέρι με τα ΝΕΑ

  Η πώληση του 902 έδωσε την ευκαιρία που έψαχνε εδω και καιρό ο ΣΥΡΙΖΑ για να επιτεθεί στο ΚΚΕ. Με πρωτεργάτη τον Παπαδημούλη και πιστούς συνοδοιπόρους του τη ναυαρχίδα του ΔΟΛ( τα ΝΕΑ ) , την Αυγή αλλα και διάφορα ηλεκτρονικά μέσα (π.χ tvxs, κουτί της Πανδώρας)  ξεδιπλώθηκε ένας καλά ενορχηστρωμένος πόλεμος λάσπης  εναντίον του ΚΚΕ. Είναι ξεκάθαρο οτι ο Παπαδημούλης έχει αναλάβει την Αντι-ΚΚΕ προπαγάνδα για το ΣΥΡΙΖΑ έχοντας το ρόλο που είχε ο Πάγκαλος στο ΠΑΣΟΚ. Η επίθεση του Παπαδημούλη και των συν αυτώ  εναντίον του ΚΚΕ δεν αποσκοπεί  στο να αποσπάσει  εκλογικά οφέλη αλλα είναι μια ευκαιρία να πλήξει πολιτικά το κύρος του δίνοντας παράλληλα,για πολλοστή φορά,τα διαπιστευτήρια του ΣΥΡΙΖΑ στο σύστημα. Η πρακτική του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών που ακολούθησε ο ΣΥΡΙΖΑ στο παραπάνω θέμα είναι ενδεικτική της λύσσας του ιδίου και πολυ περισσότερο του συστήματος να ξεμπερδεύουν με το ΚΚΕ.
    
    

  Η πολιτική σκηνή της χώρας στην πραγματικότητα δεν είναι παρα μια σκακιέρα οπου το στέλεχος του καθε κόμματος ανεξάρτητα απο το κατα πόσον  είναι υψηλόβαθμο η όχι εξυπηρετεί μια πολιτική σκοπιμότητα. Το ζητούμενο όμως είναι πως σε αυτό το παιχνίδι που παίζεται , ο άμεσα ενδιαφερόμενος (δηλαδή ο λαός) έχει ρόλο θεατή που  το μόνο που του απομένει είναι να εκτελεί χρέη κλακαδόρου για το εκάστοτε κομματικό στέλεχος που έρχεται στο προσκήνιο για να υλοποιήσει το καθήκον του. Χρέος του λαού είναι, αν θέλει να αντιστρέψει την κατάσταση, να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων αχρηστεύοντας τα πιόνια του συστήματος. 



   Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε στους προαναφερθέντες και τους εντολείς τους είναι  : 

                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ