7 Οκτ 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ετοιμάζει ΝΑΤΟϊκό "θέρετρο" στην Λέρο, ο Πάνος Καμμένος!

 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ετοιμάζει ΝΑΤΟϊκό "θέρετρο" στην Λέρο, ο Πάνος Καμμένος!


Ο υπουργός Άμυνας, και ο Δήμαρχος Λέρου συμφώνησαν στην παραχώρηση των κτιρίων του παλιού ψυχιατρείου του νησιού για την κατασκευή …θέρετρου για τις ανάγκες αναψυχής του προσωπικού του ΝΑΤΟ.

Μπορεί η ΝΑΤΟϊκή βάση στην οποία είχε αναφερθεί προ μηνών ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Πάνος Καμμένος, να μην δρομολογήθηκε, φαίνεται όμως ότι ο υπουργός δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία για τις διακοπές των αξιωματικών και του προσωπικού του ΝΑΤΟ στην Ελλάδα. Σε τέτοιο σημείο ώστε να προωθεί -σε συνεργασία με τον Δήμο της Λέρου- την δημιουργία Νατοϊκού Θερέτρου στο νησί και μάλιστα με την χρήση των κτιρίων του παλιού ψυχιατρείου της Λέρου.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμαρχος Λέρου, Μιχάλης Κόλλιας, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου στο νησί, συζητήθηκε το θέμα της χρήσης των κτιρίων του παλιού ψυχιατρείου της Λέρου προκειμένου να κατασκευαστούν θέρετρα και εγκαταστάσεις αναψυχής τα οποία θα διατεθούν στο ΝΑΤΟ!

Όπως χαρακτηριστικά άλλωστε επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο τύπου της δημοτικής αρχής για τον σκοπό αυτό γίνονται προσπάθειες να δρομολογηθούν διαδικασίες ανακατασκευής των κτιρίων προκειμένου να αξιοποιηθούν για την …ξεκούραση των ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων. Μάλιστα ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το ότι η συγκεκριμένη προοπτική εντάσσεται στην … «κοινωνική πολιτική του Δήμο Λέρου» σύμφωνα με την σελίδα της δημοτικής αρχής στο Facebook. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για κτίρια εκατοντάδων τετραγωνικών τα οποία κατασκευάστηκαν για τις ανάγκες των Ιταλικών αρχών κατοχής μετά το 1912.

Το Δελτίο Τύπου

Ένα από τα κτίρια που προορίζονται
για χώρος αναψυχής του προσωπικού του ΝΑΤΟ
Αποκαλυπτικό για τα παραπάνω είναι το δελτίο τύπου που εξέδωσε η δημοτική αρχή κατά την διάρκεια της επίσκεψης του υπουργού Αμυνας, στην Λέρο: «Συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝ. ΕΛ. είχε ο δήμαρχος Λέρου χτες στην Αθήνα. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν το νησί μας.

Ο πρόεδρος των ΑΝ. ΕΛ. από τη θέση που είναι δεσμεύτηκε ότι θα αρχίσουν άμεσα οι εργασίες δημιουργίας καταδυτικού πάρκου στον υγρό τάφο του Α/Τ Βασίλισσα Όλγα, ενώ παράλληλα θα γίνει προσπάθεια ανακατασκευής των παλιών ιταλικών κτιρίων με σκοπό τη δημιουργία ΝΑΤΟΪΚΟΥ θερέτρου στο νησί μας. Επίσης, θα γίνουν ενέργειες για τη δημιουργία Κέντρου Εκπαίδευσης Πεζικού για στρατεύσιμους της Δωδεκανήσου.

Δείχνοντας για μια ακόμα φορά εμπράκτως την αγάπη του για το νησί μας, ο Υπουργός δεσμεύτηκε για την άμεση υλοποίηση των συγκεκριμένων έργων, που θα δώσουν τη δυνατότητα δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας, συμβάλλοντας παράλληλα στην οικονομική και τουριστική μας ανάπτυξη».
Πηγή: The press project

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ