8 Νοε 2015

ΗΠΑ-Αστυνομικοί δολοφονησαν εξάχρονο αγόρι

Αστυνομικοί σκότωσαν εξάχρονο αγόρι (δείτε βίντεο)


Δύο αστυνομικοί σκότωσαν στο Μάρκσβιλ της Λουιζιάνα των ΗΠΑ ένα εξάχρονο αγόρι και τραυμάτισαν τον πατέρα του.
Πρόκειται για τους αστυνομικούς Νόρις Γκρίνχαουζ, 23 ετών, και Ντέρικ Στάφορντ, 32 ετών, οι οποίοι στις 3 Νοεμβρίου, στο Μάρκσβιλ της Λουιζιάνα, άνοιξαν πυρ κατά αυτοκινήτου σκοτώνοντας τον 6χρονο Μάρντις και τραυματίζοντας  τον πατέρα του Κρις Φιου, ο οποίος οδηγούσε. Το αγόρι φέρεται να χτυπήθηκε από πέντε σφαίρες στο κεφάλι, αλλά και στο στέρνο.
Ο αστυνομικός διευθυντής της Λουιζιάνα υποστήριξε πως το αγόρι σκοτώθηκε ενώ ήταν ακόμη δεμένο με τη ζώνη ασφαλείας, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για το πιο φρικτό περιστατικό που έχει δει ποτέ. Ο ίδιος, πάντως, πρόσθεσε ότι πρόκειται «για περίπλοκη υπόθεση».
Οι ερευνητές δήλωσαν σε αμερικανικό τηλεοπτικό σταθμό πως οι τέσσερις αστυνομικοί ζήτησαν από τον οδηγό του οχήματος να σταματήσει για έλεγχο. Στη συνέχεια εκείνος, σύμφωνα τα λεγόμενά τους, επιχείρησε να οδηγήσει το αυτοκίνητό του σε ένα αδιέξοδο προς το μέρος των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν ανοίγοντας πυρ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο Φιου και να χάσει τη ζωή του ο γιος του.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ