29 Ιουν 2016

Τρεχάτε ποδαράκια μου

 Τρεχάτε ποδαράκια μου

ΕΚΤΑΚΤΟ: -Συνέβη ενώ έβλεπαν Λαζόπουλο:

"Ομαδική πτώση από τα σύννεφα" έπαθαν μαζικά αμέριμνοι εργαζόμενοι στην ιδιωτική υγεία στη β.Ελλάδα μετά την οριστική παύση του επιδόματος εξομάλυνσης που ανακοινώθηκε. Οι πληροφορίες μιλάνε για εκατοντάδες θύματα που έσκασαν με την κεφάλα με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τεράστιοι κρατήρες στο πολυτελή γρανίτη και το προαύλιο να μοιάζει σαν βομβαρδισμένο.

"Δεν το πιστεύω!" δήλωσε παχουλή λουόμενη-εεε-κοκομπλόκα που έσπευσε να ανάψει λαμπάδα ίσαμε με την περιφέρεια της στον τάφο local θαυματουργού και μη εξαιρετέου προσφάτως αγιοποιηθέντου γερο-δυσκοίλιου.

«Μα να συμβεί σε εμάς αυτό!». Αρκετοί από τους εργαζόμενους ζήτησαν εξηγήσεις από την παναγία τους και άλλοι έπλυναν τα δόντια τους με περισσότερη επιμέλεια και ζέση για τα περαιτέρω, καθώς το γλείψιμο ανέβηκε απότομα κατά 30%.

«Εκεί που κάναμε το κορόϊδο ωραία και καλά, ξαφνικά πλησίασε με φόρα το έδαφος στα μούτρα μας. Πόνεσα…» δήλωσε στη Στρυχνίνη, τρίτος εργαζόμενος που ψήφισε σύριζα και κοίταζε τη δουλίτσα του.

«Εγώ δεν ανακατευόμουν με τα σωματεία, αυτά είναι για τους τεμπέληδες» εξομολογήθηκε το λουσάτο γκομενάκι με τα τριώροφα τακούνια στα μικρόφωνα της Στρυχνίνης διορθώνοντας το μακιγιάζ.

Και που να μάθουν τα υπόλοιπα.

Φήμες μιλούν για οργάνωση της αντεπίθεσης όταν τα άστρα θα είναι στη σωστή τους θέση. Μέχρι τότε, οι μερίδες στη γαλέρα μειώνονται στο μισό και αυξάνεται σε σε 32α ο ρυθμός τραβήγματος κουπιού.Ευτυχώς που υπάρχουν πουτάνες.Ζήτω το έθνος!

Επίλογος

Όταν οι «πηγές» του υπουργείου αποστάτης Kατρούγκαλος μιλάνε για παρέμβαση δημόσιων αρχών αυτό εννούν:
Τον ήπιες εργαζόμενε αν δεν οργανωθείς!
Πηγή: Στρυχνίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ