24 Μαΐ 2017

ΚΝΕ Καταγγέλλει τις επιθέσεις κουκουλοφόρων σε φοιτητές σε σχολές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ σχετικά με τις ενέργειες ολιγομελών ομάδων σε σχολές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης αναφέρονται τα εξής:
«Καταγγέλλουμε τις ολιγομελείς ομάδες κουκουλοφόρων που επιτέθηκαν σε φοιτητές σε σχολές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και -ως σύγχρονοι ΕΚΟΦίτες- προσπάθησαν να παρεμποδίσουν τη διεξαγωγή των φοιτητικών εκλογών και τη συμμετοχή των φοιτητών σ' αυτές. Κι όλα αυτά τη στιγμή που είναι αναγκαίο οι φοιτητές και σπουδαστές μαζικά να στείλουν μήνυμα ενάντια στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που επιτίθεται στα δικαιώματά τους στη μόρφωση και τη ζωή.
Τέτοιες ενέργειες δεν έχουν καμία σχέση με τους αγώνες των φοιτητών και των σπουδαστών, αλλά αντίθετα αξιοποιούνται για τη συκοφάντησή τους. Γι' αυτό και πρέπει -όπως και γίνεται από χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες- να απομονωθούν και να καταδικαστούν. Μοναδικό συμφέρον των φοιτητών και των σπουδαστών είναι να δυναμώσουν τους συλλόγους και την πάλη τους, τη γραμμή της αντεπίθεσης απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ - κεφαλαίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ