4 Ιουν 2017

Η παρακώλυση συγκοινωνιών από τους κομμουνιστές στον Πολύμυλο της Κοζάνης

       


Την Παρασκευή 2 Ιούνη 2017 την ώρα που όσοι μπορούσαν να εκδράμουν για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ετοίμαζαν τα πράγματά τους για να ξεκινήσουν, οι κομμουνιστές μπλόκαραν στα διόδια του Πολυμύλου της Κοζάνης την Νατοϊκή δύναμη που διερχόταν την χώρα για να πάρει μέρος σε άσκηση προετοιμασίας για την δολοφονία λαών.
Το κράτος έφτασε αστραπιαία στα διόδια του Πολυμύλου, όσο αστραπιαία δεν φτάνει ποτέ όταν διαπράττεται ένα έγκλημα ή όταν άνθρωπος ξεψυχά στην άσφαλτο, ή όταν ένα σπίτι καίγεται κτλ. κτλ. κτλ. Έφτασε λοιπόν ο κράτος με την εκτελεστική και την δικαστική του εξουσία για να απειλήσει τους κομμουνιστές!
– Διαπράττετε έγκλημα, φώναξε ο κράτος!
– Τι έγκλημα διαπράττουμε, ρώτησαν οι κομμουνιστές.
– Διαπράττετε το έγκλημα της παρακώλησης συγκοινωνιών που προς το παρόν είναι πλημμέλημα!
– Δεν παρακωλύουμε όπως βλέπετε την διέλευση κανενός οχήματος! Όλα τα οχήματα περνούν ελεύθερα. Τα μόνα οχήματα που δεν αφήνουμε να περάσουν είναι τα Νατοϊκά που πάνε να δολοφονήσουν λαούς!
– Αν δεν τα μαζέψετε να φύγετε τώρα το πλημμέλημα θα μετατραπεί σε κακούργημα και ο κράτος θα πάρει μέτρα!
Τρόμαξε ο κράτος και παραξενεύτηκε από το βροντερό γέλιο των κομμουνιστών, που ήρθε ως απάντηση στην απειλή που εκτόξευσε και ρώτησε γιατί γελούν.
– Ξέρεις κύριε κράτος, ήταν στιγμές στην ιστορία αυτού του τόπου που όταν μιλούσαν για μέτρα εννοούσαν τα εκτελεστικά αποσπάσματα, αλλά δεν γελάμε μόνο γι’ αυτό!
– Γιατί άλλο γελάτε, επέμεινε ο κράτος!
– Γιατί ο σύνταγμας κύριε κράτος, ο αστικός σύνταγμας που εσείς ψηφίσατε και παριστάνετε ότι τον έχετε σαν Θεό, αυτός ο σύνταγμας λέει πως δεν μπορούν να περάσουν ξένα στρατεύματα από αυτήν την χώρα εάν δεν ψηφίσει γι’ αυτό η Βουλή! Η Βουλή δεν αποφάσισε ποτέ γι’ αυτήν την διέλευση. Άρα αντιλαμβάνεστε ότι ακόμα και με τον δικό σας τον σύνταγμα το αδίκημα το διαπράττετε εσείς και όχι εμείς αφού αφήνετε να διέλθουν ξένα στρατεύματα από την χώρα χωρίς απόφαση της Βουλής!
Αποσύρθηκε ο κράτος για να συσκεφθεί, κάθισαν κι οι κομμουνιστές και θυμήθηκαν τον Πασοκικό κράτος που χωρίς την απόφαση της Βουλής άφηνε και περνούσαν τα Νατοϊκά στρατεύματα για να μακελέψουν την Γιουγκοσλαβία! Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς και φόρεσε ποικιλόχρωμα πουκάμισα για να παραστήσει τον Αριστερό και εκτός όλων των άλλων εγκλημάτων που διέπραξε σε βάρος του λαού, διαπράττει και το έγκλημα της διέλευσης ξένων στρατευμάτων από Ελληνικό έδαφος παραβιάζοντας το δικό του σύνταγμα, το σύνταγμα το οποίο κουνάει στους εργάτες ως ευαγγέλιο όταν εκείνοι φωνάζουν «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη»! Το κράτος αυτό που ειρωνεύεται τους κομμουνιστές και τους κατηγορεί γιατί δηλώνουν ότι θέλουν να ανατρέψουν το αντιδραστικό αυτό σύνταγμα που βασανίζει και εκμεταλλεύεται τον Ελληνικό λαό, αυτό το ίδιο το κράτος καταπατά καθημερινά αυτό το δικό του αντιδραστικό σύνταγμα όταν κάποια εναπομείναντα απομεινάρια σ’ αυτό έχουν πτυχές που δεν το βολεύουν! Αυτό θα πει αστική δημοκρατία! Να καλεί τους άλλους να σεβαστούν το δικό της σύνταγμα που η ίδια καταπατά όποτε δεν την βολεύει!

Κόλιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ