13 Σεπ 2017

Οι χιλιάδες του ΠΑΜΕ και οι 50 νοματαίοι της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς…

        

Κατάπιαν για μία ακόμη φορά τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τους χιλιάδες διαδηλωτές του ΠΑΜΕ οι οποίοι έδωσαν αγωνιστικό παρών στην Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης! Οι εικόνες από το ογκώδες συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ εξαφανίστηκαν όπως κάθε φορά ως δια μαγείας! Η φωνή των συνεπών αγωνιστικών δυνάμεων, που δεν εξαπάτησαν και δεν παραπλάνησαν ποτέ τον λαό λέγοντάς του παραμύθια ή παρασύροντάς τον σε ανέξοδα για το σύστημα μονοπάτια, είναι καταδικασμένη να μην ακουστεί.
Αντί λοιπόν για τους χιλιάδες διαδηλωτές του ΠΑΜΕ είδαμε στους τηλεοπτικούς δέκτες τους 50 νοματαίους (αν ήταν και τόσοι) της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, να σηκώνουν τα ρολά της Έκθεσης και να παρατάσσονται για λίγη ώρα απέναντι από τα ΜΑΤ φωνάζοντας συνθήματα ίσα για να δώσουν εικόνα στα κανάλια! Η εξωκοινοβουλευτική Αριστερά διαμαρτύρονταν για τα αντιλαϊκά μέτρα της Αριστεράς! Ποια αντιλαϊκά μέτρα;! Αυτά που πήρε η Αριστερά με τις πλάτες της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς όταν η εξωκοινοβουλευτική Αριστερά καλούσε όλες τις Αριστερές δυνάμεις να συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν η εξωκοινοβουλευτική Αριστερά χοροπηδούσε με τον ΣΥΡΙΖΑ στις πλατείες καλλιεργώντας αυταπάτες ότι η κοινωνία αλλάζει με το χτύπημα τεντζερέδων, με γραφικές μεταμφιέσεις, με σουβλάκια και μπύρες, όταν η εξωκοινοβουλευτική Αριστερά στήριζε τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξαπάτηση του λαού με εκείνο το στημένο δημοψήφισμα που έλεγε «ΟΧΙ» στα μνημόνια των Ευρωπαίων και «ΝΑΙ» στα μνημόνια των Συριζαίων, όταν η εξωκοινοβουλευτική Αριστερά χοροπηδούσε στο Σύνταγμα μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της διαπραγμάτευσης!
Μπράβο στην εξωκοινοβουλευτική Αριστερά! Άξιος ο μισθός της! Είναι η ίδια εξωκοινοβουλευτική Αριστερά που έκανε πλάτες στον ΣΥΡΙΖΑ να γίνει κυβέρνηση για να αρπάξει την λαϊκή κατοικία κι εκείνη τώρα δήθεν χοροπηδάει στα δικαστήρια για να γλιτώσει τα σπίτια των φτωχών! Είναι αυτή η εξωκοινοβουλευτική Αριστερά που πίσω από τους πενήντα χοροπηδούντες νοματαίους της τα Αστικά Μέσα Ενημέρωσης καταφέρνουν να κρύψουν τους χιλιάδες ταξικούς διαδηλωτές!

Ραφαήλ Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ