12 Σεπ 2017

Καλά που υπήρχε και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης…

        

Καλά που υπήρχε και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης! Δυστυχώς όμως δεν έγιναν καλά οι συνεννοήσεις και έτσι υπήρξε ένταση χωρίς λόγο! Οι αρμόδιοι της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης δεν είχαν ενημερωθεί κι έτσι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ χρειάστηκε να σηκώσει τα ρολά για να μπει στην Έκθεση, όπως επίσης δεν είχε ενημερωθεί η Αστυνομία και έφραξε τον δρόμο στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ατοπήματα που δεν αρμόζουν στην κυβέρνηση της Αριστεράς.
Η κυβέρνηση της Αριστεράς συμπεριφέρθηκε απαράδεκτα στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ η οποία τόση στήριξη προσέφερε στον ΣΥΡΙΖΑ καλώντας πριν μερικά χρόνια όλες τις «αριστερές» δυνάμεις να συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ, χοροπηδώντας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις πλατείες και κραυγάζοντας «έξω τα κόμματα και τα χρώματα», παρασέρνοντας τον λαό στις αυταπάτες του στημένου δημοψηφίσματος και στηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ στην περίφημη διαπραγμάτευση από την οποία ο πρωθυπουργός εξήλθε με έρπη!
Η απαράδεκτη συμπεριφορά της κυβέρνησης στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης απέναντι στα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν συνάδει με τις αριστερές ιδέες! Η Αριστερά αντί να φράξει τον δρόμο στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, θα έπρεπε να της στρώσει κόκκινο χαλί και να την βάλει να στρογγυλοκαθίσει δίπλα στον πρωθυπουργό για τις εκδουλεύσεις που η ΑΝΤΑΡΣΥΑ παρείχε στον ΣΥΡΙΖΑ! Κανονικά ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να κάνει την ΑΝΤΑΡΣΥΑ κυβερνητικό εταίρο! Καλύτερο συμπαραστάτη από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην κοροϊδία του λαού και στη διασπορά αυταπατών δεν θα βρει!

Ραφαήλ Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ