9 Σεπ 2017

Φοβερή αποκάλυψη για το γιατί ο Μακρόν είναι τόσο φιλέλληνας!

       

Ακούγοντας την κυβέρνηση της Αριστεράς, την κρατική ΕΡΤ αλλά και τα υπόλοιπα Μέσα Ενημέρωσης να παρουσιάζουν τον Μακρόν να έρχεται στην Ελλάδα ως Μάγος με τα δώρα και ως ο Άγιος Βασίλης που θα μας φέρει επενδύσεις, ευημερία, ανάπτυξη, χρυσές κάνουλες, χρυσά κουτάλια, μεταξωτές κορδέλες, μεταξωτά βρακιά, βιολιά, ζουρνάδες, νταούλια και άλλα ταρατατζούμ, μπήκαμε στον πειρασμό να αναρωτηθούμε γιατί αυτό το παλικάρι ο Εμμάνουελ Μακρόν είναι τόσο φιλέλληνας.
Σκεπτόμενοι την λύση του αινίγματος καταλήξαμε σε μια φοβερή και τρομερή ανακάλυψη! Ο Εμμάνουελ Μακρόν δεν είναι φιλέλληνας! Ο Εμμάνουελ Μακρόν είναι Έλληνας και μάλιστα ποντιακής καταγωγής! Το πραγματικό όνομα του Εμμάνουελ Μακρόν είναι Εμμανουήλ Μακρίδης και γεννήθηκε σε μικτό Γαλλοποντιακό χωριό από το οποίο έφυγε σε μικρή ηλικία και μετεγκαταστάθηκε στην Γαλλία!
Ο μεγάλος αυτός Γαλλοπόντιος Μανώλης  Μακρίδης είναι η ελπίδα του Ελληνισμού! Ας ελπίσουμε ότι ο Μανώλης Μακρίδης θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και στον Ελληνικό αθλητισμό όπως τις προσέφερε ο άλλος μεγάλος Πόντιος ο Ιβάν και θα φροντίσει να μην χαθεί η ιστορική ομάδα του Ηρακλή!

Οράτιος Μενιππίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ