9 Σεπ 2017

Ορκος πίστης του Καμμένου στους ιμπεριαλιστές στο Ταλίν


Πραγματοποιήθηκε στο Ταλίν της Εσθονίας, με τη γνωστή αντικομμουνιστική κυβέρνηση, η Σύνοδος υπουργών Αμυνας και Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Π. Καμμένος. Στη Σύνοδο της Εσθονίας συμμετείχε και ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γ. Στόλτενμπεργκ.
Ο ιμπεριαλιστικός οργανισμός της Ευρωπαϊκής Ενωσης σε συνεργασία με το ΝΑΤΟ συζήτησαν την παραπέρα κλιμάκωση των προσπαθειών για τον έλεγχο των αγορών, των πηγών Ενέργειας, καθώς και τους δρόμους μεταφοράς εμπορευμάτων και πρώτων υλών. Κλιμάκωσαν την αντιπαράθεσή τους με τα ρωσικά μονοπώλια και στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκαν μέτρα για την παραπέρα ανάπτυξη στρατιωτικών δυνάμεων στις πρώην σοσιαλιστικές χώρες (Εσθονία, Πολωνία, Λετονία, Ρουμανία κ.ά.).
Στη Σύνοδο έγινε απολογισμός της ιμπεριαλιστικής διείσδυσης και των επεμβάσεων της ΕΕ στην Αφρική, στο πλαίσιο του ανταγωνισμού με άλλες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, για τον έλεγχο αγορών, όπως η Κίνα.
Επίσης έγινε συζήτηση για ζητήματα του Ευρωπαϊκού Αμυντικού Ταμείου, στο πλαίσιο της παραπέρα ανάπτυξης των εξοπλισμών προς όφελος των ευρωπαϊκών μονοπωλίων.
Η κυβέρνηση μέσω του Π. Καμμένου έδωσε εγγυήσεις, δηλαδή γην και ύδωρ, όπως κάνει συνεχώς με τους ιμπεριαλιστές, σχετικά με την παραπέρα εμπλοκή της πατρίδας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και για μια ακόμη φορά διαφήμισε τις μεγάλες δυνατότητες, όπως τις ονομάζει, που διαθέτει η Ελλάδα σχετικά με την αξιοποίηση στρατιωτικών υποδομών και την εξεύρεση πελατείας, προς όφελος των ιμπεριαλιστικών συμφερόντων.
Ο Π. Καμμένος και η κυβέρνηση δεν χάνουν ευκαιρία να διαφημίζουν τις δυνατότητες και τα φονικά πλεονεκτήματα που έχει η βάση της Σούδας σε συνδυασμό με το Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής. Αποτελεί πλέον καθεστώς για την κυβέρνηση και δεν χάνει ευκαιρία, ώστε σε κάθε επίσκεψη στην πατρίδα μας εκπροσώπου ιμπεριαλιστικού οργανισμού ή χώρας, να του γίνεται ξενάγηση στη Σούδα, να διαφημίζονται οι δολοφονικές παροχές υπηρεσιών της βάσης σε βάρος της χώρας μας και των άλλων λαών. Ολα αυτά τη στιγμή που ως γνωστόν η βάση της Σούδας αποτελεί ορμητήριο και έχει χρησιμοποιηθεί από τους ιμπεριαλιστές σε όλους τους πολέμους και τις επεμβάσεις που έχουν γίνει στην Αφρική και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής.
Η κυβέρνηση έχει σοβαρές ευθύνες με την κλιμάκωση της εμπλοκής των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στους σχεδιασμούς και τις επεμβατικές δράσεις των ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να αποφασίζει τη συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων σε ιμπεριαλιστικές αποστολές μακριά από τα σύνορα, ενάντια σε άλλους λαούς που καταδυναστεύονται από τους ιμπεριαλιστές. Κανένας στρατιωτικός έξω από τα σύνορα. Πρέπει να γίνει λαϊκή απαίτηση να επιστρέψουν η στρατιωτική δύναμη που για χρόνια υπάρχει στο Κόσσοβο και όλες οι στρατιωτικές αποστολές σε διάφορα σημεία της Γης. Να κλείσουν οι υποδομές που υπάρχουν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης για την εξυπηρέτηση των ΝΑΤΟικών συμφερόντων. Να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας.

Λ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ