3 Οκτ 2017

Ο Στάλιν ως ο μεγαλύτερος δικτάτορας της ιστορίας!

        


Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα «Βήμα Ορθοδοξίας» «όλη την αλήθεια» για την ματαίωση της επίσκεψης του πρωθυπουργού στο Άγιο Όρος. Η ιστοσελίδα μας διαβεβαιώνει ότι η επίσκεψη δεν ματαιώθηκε, όπως γράφτηκε και μεταδόθηκε από διάφορα Μέσα Ενημέρωσης, επειδή ο πρωθυπουργός δηλώνει άθεος και γι’ αυτό δεν ήθελαν να τον δεχτούν οι μοναχοί, αλλά επειδή απλά δεν βόλευε η ημέρα. Η ιστοσελίδα αναφέρει πως υπήρξαν βέβαια και ακραίες φωνές, αλλά αυτές δεν εκφράζουν το σύνολο της κοινότητας του Αγίου Όρους.
Ακριβώς πάνω στο ζήτημα των ακραίων φωνών η ιστοσελίδα γράφει: «Βέβαια, όπως σε όλα τα σώματα, όπως και στην Βουλή ή στην Κυβέρνηση ή στον ΣΥΡΙΖΑ, έτσι και στο Άγιο Όρος υπάρχουν πάντοτε οι ακραίες φωνές και οι φανατικοί, οι νεοζηλωτές κ.λπ. Απόλυτη ομοφωνία είναι αδύνατο να υπάρξει. Υπάρχει μόνο στην Κορέα του Κιμ Γιονγκ Ουν ή υπήρξε παλαιότερα στην Ρωσία του Στάλιν.»!
Σε μια κουβέντα περί της επίσκεψης του πρωθυπουργού στο Άγιο Όρος που ο Στάλιν δεν είχε και δεν θα ήθελε να έχει καμιά σχέση, το «Ορθόδοξο Βήμα» όχι μόνο τον ανακατεύει αλλά τον παρουσιάζει και σαν τον πιο στυγνό δικτάτορα κατά την διακυβέρνηση του οποίου δεν «κουνιόταν φύλλο»! Στο μόνο καθεστώς όπου επικρατεί σιγή νεκροταφείου όπως υπήρχε στη Ρωσία του Στάλιν, είναι αυτό του Κιμ Γιονγκ Ουν στην Κορέα! Ο Στάλιν, που ηγήθηκε της συντριβής του φασισμού, δικτάτορας και η Σοβιετική Ένωση, που έδωσε 26.600.000 νεκρούς στη μάχη κατά του Ναζισμού, νεκροταφείο που δεν κουνιόταν φύλλο!
Το «Ορθόδοξο Βήμα» έκανε ένα βήμα παραπέρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία ταυτίζει τον Στάλιν με τον Χίτλερ! Το «Ορθόδοξο Βήμα» αντικατέστησε τον Χίτλερ με τον Στάλιν, την Γερμανία του Γ’ Ράιχ με την Σοβιετική Ένωση! Το «Ορθόδοξο Βήμα» όταν θέλει να μιλήσει για απόλυτο δικτάτορα μιλάει για τον Στάλιν! Το «Ορθόδοξο Βήμα» δεν αναφέρει τον Χίτλερ! Δεν είχαμε τέτοιες απαιτήσεις! Οι Αγιορείτες άλλωστε υποδέχτηκαν με τιμές τους Ναζί και πανηγύρισαν τις νίκες της Ναζιστικής Γερμανίας σε βάρος των Σοβιετικών κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Τάκης Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ