18 Νοε 2017

Γιατί πήγε το «κοινωνικό μέρισμα» κατά το βουνό;!

        


Το «κοινωνικό μέρισμα» πήγε κατά το βουνό για να γλιτώσει από τις πλημμύρες! Τελικά το «κοινωνικό μέρισμα» είναι ανάμεσα στους αγνοούμενους των πλημμυρών και καθώς φαίνεται δεν τα κατάφερε και πνίγηκε! Κοντολογίς δηλαδή αυτοί που ήταν να πάρουν το «κοινωνικό μέρισμα», που ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε με διάγγελμα λες και «εκάναμεν επανάστασιν», τελικά φαίνεται ότι θα μείνουν με άδεια χέρια για να μην γράψουμε ότι θα μείνουν με τίποτε άλλο στο χέρι!
Την Πέμπτη ήταν να συζητηθεί το «κοινωνικό μέρισμα» στη Βουλή αλλά τελικά δεν συζητήθηκε λόγω εθνικού πένθους. Η συνεδρίαση αναβλήθηκε για μεθαύριο Δευτέρα! Οι Συριζαίοι αυτές τις ημέρες κουβέντα δεν λένε για τον μακαρίτη… συγνώμην… για το «κοινωνικό μέρισμα», για τα ψίχουλα δηλαδή που πετάνε στα μούτρα των εξαθλιωμένων από τα πολλαπλά που έκλεψαν απ’ τον λαό!
Βλέπω τους στρατοδίκες να καίνε σαν κεριά… συγνώμην… βλέπω τον άξιο ηγέτη, τον πρώτο Αριστερό πρωθυπουργό του τόπου να ξανακάνει διάγγελμα και να λέει ότι το «κοινωνικό μέρισμα» θα το πάρουν οι πνιγμένοι και να εγκαλεί όσους από τους εξαθλιωμένους ήταν να το πάρουν και αντιδράσουν για έλλειψη αλληλεγγύης! Στην καλύτερη περίπτωση βλέπω ψηλά, μες στους αιθέρες, το Ερέχθειο των Πουλιών… συγνώμην… την αλληλουχία των κρυφών νοημάτων που θα μοιράσει σε εξαθλιωμένους και κατεστραμμένους το «κοινωνικό μέρισμα» αφού από τους πάμπλουτους δεν θέλει να πάρει ούτε δραχμή!
«Ταραχή θα πέσει στον Άδη, και το σανίδωμα θα υποχωρήσει από την πίεση τη μεγάλη του ήλιου. Που πρώτα θα κρατήσει τις αχτίδες του, σημάδι ότι καιρός να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση»… κι ώ τότε – τότε παλιοκερατάδες που κοροϊδέψατε τον κόσμο παριστάνοντας τους επαναστάτες για να κάνετε τις βρομοδουλειές που δεν μπορούσαν να κάνουν οι προηγούμενοι από εσάς βρωμιάρηδες!
Οράτιος Μενιππίδης

Υ.Γ. Δεν έχουμε κάποια πληροφόρηση για το ότι οι Αριστεροί της πλάκας θα μοιράσουν το «κοινωνικό επίδομα» και στους πλημμυροπαθείς επειδή δεν έχουν σκοπό να δώσουν άλλα κονδύλια για εκείνους, αλλά υποθέτουμε ότι έτσι θα γίνει με βάση των χαρακτήρα των Συριζαίων που ψεύδονται και ασχημονούν συνεχώς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ