24 Δεκ 2017

Απάντηση σ’ έναν άθλιο Συριζαίο για την χθεσινή αθλιότητα στην εθνική οδό!

        


Οι Συριζαίοι τολμούν και μιλούν! Οι Συριζαίοι όχι απλά μιλούν αλλά επιτίθενται εκ του συστάδην! Τι λέει ένας άθλιος Συριζαίος του διαδικτύου;! Λέει ότι ξεπλένουμε τους επιχειρηματίες των διοδίων και τον Μπακογιάννη, επειδή κατηγορούμε την κυβέρνηση για τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν χθες στην εθνική οδό! Τι γράφει ο άθλιος Συριζαίος, ο απόγονος του Γκαίμπελς;! Ότι θα έπρεπε να κατηγορούμε τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και τους επιχειρηματίες των διοδίων για την χθεσινή κατάντια του μποτιλιαρίσματος στην Εθνική οδό, γιατί ο καημένος ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούσε να έρθει από την Αθήνα στο 100ο περίπου χιλιόμετρο Αθηνών – Θεσσαλονίκης για να λύσει το πρόβλημα της νταλίκας που δίπλωσε! Μάλιστα ο τιποτένιος Συριζαίος, ο συνεταίρος στην απάτη και στα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ, ο συνεταίρος στην πραξικοπηματική υπογραφή του 3ου μνημονίου, ο συνεταίρος των τραπεζών στην αρπαγή των λαϊκών κατοικιών, τελειώνει τις βρωμιές του λέγοντάς μας «άξια τα μισθά σας»!
Δεν μας λέει όμως ο διαδικτυακός Συριζαίος, ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας που επιβουλεύεται εξ’ ονόματος των τραπεζών το σπίτι μας, πόσα ή τι του δίνουν για τις βρωμιές που γράφει για να υπερασπιστεί την πιο μεγάλη πολιτική αλητεία που πέρασε από αυτόν τον τόπο! Ποια είναι η αντιπαροχή που παίρνει για να υπερασπίζει τόσο χυδαία αυτήν την άτιμη κυβέρνηση που κορόιδεψε τόσο βάναυσα αυτόν τον λαό;! Έπρεπε να κατηγορούμε, λέει, τους επιχειρηματίες των διοδίων και τον Μπακογιάννη! Γιατί έπρεπε να κατηγορούμε τους επιχειρηματίες των διοδίων;! Γιατί η κυβέρνηση που υπερασπίζει έταζε να καταργήσει τα «διόδια των εργολάβων» και τώρα βάζει στη φυλακή όσους φώναζαν μαζί της «δεν πληρώνω»;! Γιατί ήταν δύσκολο για την κυβέρνηση της τσαρλατανιάς να ασχοληθεί με τον εγκλωβισμό δεκάδων χιλιάδων αυτοκινήτων χθες στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης;! Γιατί είχε πολλή δουλειά στην Αθήνα με το σκίσιμο των μνημονίων;! Αλλά εκτός από τα παραπάνω αλήτικα να κραυγάζει ο άθλιος Συριζαίος «ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο» πάει πάρα πολύ! Εάν κυβερνάει τελικά ο Μπακογιάννης να μας το πει αυτή η πρόστυχη κυβέρνηση να το ξέρουμε! Χθες η Ελλάδα κόπηκε στα δύο από μια νταλίκα, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους για 8 ώρες και οι Συριζαίοι προσπαθούν να ρίξουν το φταίξιμο στην Μαρίκα;! Δηλαδή εάν θα συμβεί ένα ακόμα πιο σημαντικό γεγονός που θα βάζει σε κίνδυνο την ασφάλεια της Ελλάδας, η κυβέρνηση της τσαρλατανιάς και οι υπερασπιστές της θα ψάχνουν που θα ρίξουν την ευθύνη;!
Το να γαβγίζει ο άτιμος που μας έταξε λαγούς με πετραχήλια και αντί γι’ αυτό μας τρώει τις σάρκες, πάει πολύ! Να φωνάζει για να βγει από πάνω και για να μην τολμήσουμε να μιλήσουμε, είναι άνω ποταμών! Γαβγίζει όμως ο άτιμος και φωνασκεί και θα συνεχίσει να γαβγίζει και να φωνασκεί, ώσπου ο λαός να του κόψει τον βήχα, την φωνασκία και το γάβγισμα!

Ραφαήλ Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ