10 Αυγ 2018

Ξαναχτυπά ο χρυσαυγίτης με πολιτικά Τζήμερος – “Λοβοτομημένο σταλινικό σκουπίδι” χαρακτήρισε τη Λιάνα Κανέλλη

Ο Τζήμερος εκτός από τη μεγαλύτερη ίσως προσοχοπόρνη (attention whore) του ελληνικού διαδικτύου είναι και ο γνωστότερος μιντιακά χρυσαυγίτης με κοστούμι. Ζηλεύοντας προφανώς τη “δόξα” των Χρυσαυγιτών στη βουλή που ζητούσαν προ ημερών στη βουλή να μην γκρεμιστεί τίποτε στη Μακρόνησο “γιατί θα χρειαστεί”, ο γνωστός αποτυχημένος πολιτευτής σε ανάρτησή του στο facebook έγραψε με αφορμή εμφάνιση της Λιάνας Κανέλλη για τις πυρκαγιές, ότι η “Μακρόνησος ήταν λάθος”, αφού το καλύτερο θα ήταν η βουλευτής του ΚΚΕ να πάρει “απευθείας τραίνο για τη Σοβιετία”, κι αφού “φαλίρισε το κεντρικό μαγαζί” (μα πού τα βρίσκει ο σατανάς;) να πάει στον “Κιμ” (sic) ή στο Μαδούρο, για την επίθεση στον οποίο με δημοκρατικά drones δεν είχε βρει φυσικά μισή λέξη καταδίκης. Όλα αυτά γιατί η τοποθέτηση της βουλευτή, την οποία κατέταξε στα “λοβοτομημένα σταλινικά σκουπίδια”, που καταδείκνυε τις ευθύνες του καπιταλιστικού τρόπου παραγωγής για τις απώλειες σε φυσικές καταστροφές, δεν άρεσε στον κατά φαντασίαν Φρίντμαν απ’ τα Λιντλ.
Η αλήθεια είναι βέβαια ότι και σε αυτό ήρθε δεύτερος και καταϊδρωμένος, όχι μόνο γιατί η Κανέλλη είναι μαθημένη σε φυσική και λεκτική βία από κάθε απόχρωσης φασίστες, αλλά γιατί ακόμα και στους χαρακτηρισμούς, τέτοιος χρυσαυγίτικος λόγος είναι καλύτερο να ακούγεται στο πρωτότυπο, όπως όταν βουλευτής της ΧΑ Σαχινίδης την αποκαλούσε από βήματος βουλής “Σταλιάνα”, νομίζοντας πως έτσι την προσβάλλει. Τότε μάλιστα ο ναζί βουλευτής την είχε κατηγορήσει για “ηθική αυτουργία” στους φόνους των Φουντούλη και Καπελώνη κάτι που οδήγησε πριν λίγες μήνες στην καταδίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση.
Δεν ξέρουμε αν ο Τζήμερος αφού “κόπηκε”  προς το παρόν ως πολύ ακροδεξιός από τα ψηφοδέλτια ακόμα και της σημερινής ΝΔ – με τον ίδιο να ισχυρίζεται φυσικά ότι η διαρροή ήταν πόλεμος των ΜΜΕ κατά της εκρηκτικής ανόδου της Δημιουργίας Ξανά, επιθυμεί να δώσει εξετάσεις στη Χρυσή Αυγή, που προς το παρόν απλώς του κλέβει ακροατήριο.
Σε κάθε περίπτωση τιμή για τον Τζήμερο θα ήταν να ασχοληθεί μαζί του η Κανέλλη να του απαντήσει και να του δώσει κύρος. Ίσως κακώς πέφτουμε κι εμείς στο τριπάκι να δίνουμε αξία σε όσα λέει ένας διαφημιστής της πλάκας που δρα με εμπορικούς όρους, και προκαλεί απλά για να διατηρείται στην επικαιρότητα, παίζοντας το παιχνίδι του. Ας μην έχουν όμως αυταπάτες τα φασιστοειδή, πως οι ακροδεξιές προκλήσεις τους θα μένουν αναπάντητες, επειδή έχουν τάχα το ελαφρυντικό του “γραφικού”. Γραφικό είναι μόνο το ηλιοβασίλεμα στην Καλντέρα της Σαντορίνης, ο φασισμός με οποιαδήποτε μάσκα είναι δηλητήριο που πρέπει να πολεμάται πριν ξεχυθεί ανεπανόρθωτα στις φλέβες της κοινωνίας.  Φασιστοειδή με στολή ή με κοστούμι, λούμπεν ή γιάπηδες θα παίρνουν την απάντηση που τους πρέπει και δεν εννοούμε διαδικτυακά ή μόνο στα λόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ