25 Ιαν 2019

Κοινή αιμοδοσία Δήμου Καλλιθέας – Χρυσής Αυγής καταγγέλλει η ΛΑΣΥ

Την ώρα που το τελευταίο διάστημα οι φασίστες της Καλλιθέας προσπαθούν με κάθε τρόπο να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην πόλη, συναντώντας πάντα την αποφασιστική απάντηση των κομμουνιστών, η δημοτική αρχή αντιμετωπίζει τη Χρυσή Αυγή όχι μόνο ως ισότιμο συνομιλητή, αλλά και ως φορέα κοινωνικών δράσεων.
Οι ίδιοι λοιπόν που παλιότερα διοργάνωναν τις κατάπτυστες «Αιμοδοσίες μόνο για Έλληνες» έγιναν συνδιοργανωτές εθελοντικής αιμοδοσίας υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας στα Δημοτικά Ιατρεία Καλλιθέας χθες και προχθές. Οι σημερινοί δημοτικοί άρχοντες είχαν δώσει δείγματα γραφής και παλιότερα βέβαια, καθώς ο δήμαρχος τον περασμένο Δεκέμβρη φιγουράριζε μαζί με χρυσαυγίτες κι άλλα φασιστοειδή στο μνημόσυνο των πεσόντων χωροφυλάκων στου Μακρυγιάννη κατά τα Δεκεμβριανά.
Τον εναγκαλισμό με τους φασίστες καταγγέλλει σε υψηλούς τόνους η Λαϊκή Συσπείρωση Καλλιθέας, καλώντας το λαό της πόλης ενόψει εκλογών να τιμωρήσει όσους κανακεύουν το φασισμό, με την ενίσχυση των αγωνιστικών ψηφοδελτιών. Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Για ακόμη μία φορά ο δήμαρχος Καλλιθέας και η διοίκηση του δήμου δείχνει τη διάθεσή του να “χαϊδέψει” και να προβάλει τους ναζιστές – εγκληματίες της Χρυσής Αυγής.
Ο δήμαρχος Καλλιθέας και η διοίκηση του δήμου αποδέχτηκαν ουσιαστικά τη συνδιοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας με την “Ελληνική Αυγή”, τη δημοτική παράταξη των φασιστών, στα Δημοτικά Ιατρεία Καλλιθέας, την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου και την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου. Αποδέχτηκαν ουσιαστικά τη συνδιοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας με φασίστες, ρατσιστές που έχουν στο παρελθόν οργανώσει εθελοντικές αιμοδοσίες μόνο για Έλληνες!!!
Αυτοί που σκότωσαν τον Παύλο Φύσσα, που καθημερινά χτυπάνε εργάτες, αγωνιστές, φτωχούς και κατατρεγμένους μετανάστες, “κόπτονται” να σώσουν ζωές συνδημοτών τους που το έχουν ανάγκη! Η Χρυσή Αυγή είναι το χρησιμότατο και άριστα αξιοποιημένο εργαλείο του αστικού πολιτικού συστήματος σε δύο κατευθύνσεις. Από τη μια παρασύρει με ψέματα και από την άλλη τρομοκρατεί. Και στις δύο αυτές εκφάνσεις της δράσης της, θύματα είναι η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, ενώ ωφελημένοι βγαίνουν η αστική τάξη και το μεγάλο κεφάλαιο, των οποίων τα συμφέροντα, πότε φανερά και πότε ύπουλα, η Χρυσή Αυγή προστατεύει και υπηρετεί.
Δεν είναι τυχαία αυτή η ανοχή του δημάρχου, καθώς πρόσφατα εθεάθη μαζί με χρυσαυγίτες και άλλα ναζιστικά απολιθώματα στο ετήσιο εμετικό “μνημόσυνο” των απόγονων των Χιτών και ταγματασφαλιτών …στου Μακρυγιάννη.
Είναι ξεκάθαρο ότι με τη στάση του και την ανοχή του εκκολάπτει “το αυγό του φιδιού” διευκολύνοντας τα σχέδια του φασιστικού μορφώματος.
Η “Λαϊκή Συσπείρωση” Καλλιθέας καλεί το λαό και τη νεολαία της Καλλιθέας να απομονώσουν τέτοιου είδους “πρωτοβουλίες” για δήθεν κοινωνική αλληλεγγύη, που εμφανίζεται με τη μορφή της ελεημοσύνης και του τραμπουκισμού ταυτόχρονα. Να δυναμώσουν συνολικά την πάλη τους ενάντια στην αντιλαϊκή – αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και των μονοπωλίων που διευκολύνουν με τη στάση τους το εγκληματικό ναζιστικό μόρφωμα να δρα ανενόχλητο.
Στις εκλογικές αναμετρήσεις που έχουμε μπροστά μας να “γυρίσουν την πλάτη” στους φασίστες και σε όλους αυτούς που τους ανέχονται και τους στηρίζουν.
Να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της “Λαϊκής Συσπείρωσης” σε δήμους και Περιφέρειες.
Να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ παντού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ