22 Μαΐ 2019

Τάπα Πρωτούλη σε Τζήμερο – “Δε συνομιλούμε με φασίστες και ομοϊδεάτες τους που έχουν βιαιοπραγήσει σε βάρος γυναικών”

Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να ψηφίσει κανείς τους συνδυασμούς του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης σε όλες τις φετινές κάλπες, ένας ακόμα είναι πως με ισχυροποιημένη τη δύναμη των κομμουνιστών θα γίνονται είναι λιγότερες οι εμφανίσεις κάθε λογής φασιστοειδών στα τηλεοπτικά πάνελ. Το βέτο του ΚΚΕ στην εμφάνιση του Θάνου Τζήμερου σε προεκλογική συζήτηση της ΕΡΤ προκάλεσε λύσσα στον ίδιο και τους διαδικτυακούς του κολαούζους, με αποτέλεσμα να εξαπολύσουν χυδαίες ύβρεις κατά των κομμουνιστών, αλλά να επιτεθούν και να απειλήσουν τον παρουσιαστή της εκπομπής, Σεραφείμ Κοτρώτσο.
Σε όλο αυτό το ρεσιτάλ βρωμιάς έδωσε απάντηση ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη ΛΑΣΥ, Γιάννης Πρωτούλης, ξεκαθαρίζοντας πως το ΚΚΕ και οι συνδυασμοί που στηρίζει στην τοπική διοίκηση δε θα γίνουν ποτέ συνομιλητές κανενός τζημεροειδούς που ασκεί βία κατά γυναικών, υπαινισσόμενος την παλαιότερη επίθεση του Τζήμερου στην Αλεξάνδρα Μπαλού στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής το 2017:
«Σχετικά με τις καταγγελίες του Θ. Τζήμερου δήθεν για αποκλεισμό του από τα ΜΜΕ, με αφορμή την τηλεοπτική συζήτηση στην ΕΡΤ1 μεταξύ των υποψηφίων περιφερειαρχών Αττικής, σε ό,τι μας αφορά έχουμε να πούμε το εξής: Το ΚΚΕ και οι υποψήφιοι της “Λαϊκής Συσπείρωσης” δεν συνομιλούν με φασίστες και με κάθε είδους ομοϊδεάτες τους, που έχουν βιαιοπραγήσει σε βάρος γυναικών.
Οι δε απειλές και ύβρεις που εξαπέλυσε ο ίδιος και συνεργάτες του στο διαδίκτυο, προσωπικά κατά δημοσιογράφου της ΕΡΤ και της οικογένειάς του, δείχνουν το ποιόν του συγκεκριμένου πολιτικάντη και γίνονται ακριβώς για να “παίξουν στα ΜΜΕ” που κατά τα άλλα καταγγέλλει.
Άλλωστε πρόκειται για μια ανεκδιήγητη και εκφασισμένη από καιρό προσωπικότητα, που προβάλλεται πολύ περισσότερο από το 0,5% που συγκεντρώνουν τα ψηφοδέλτιά του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ