1 Ιουλ 2019

Χρυσαυγίτες Νεοδημοκράτες της Athens Voice

       

30-06-2019
Το άγχος των Χρυσαυγιτών Νεοδημοκρατών της Athens Voice να κάνουν τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό, έβγαλε στην επιφάνεια όλον τον ρατσισμό και τον φασισμό που κουβαλούν. Οι Χρυσαυγίτες Νεοδημοκράτες της Athens Voice έγραψαν: «Μετανάστρια από την Αρμενία, αποκλειστική νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Νίκαιας, πήδηξε από το παράθυρο και σκοτώθηκε για να μην απελαθεί. Κρίμα, έχασε την ευκαιρία να συνοδεύσει τον Τσίπρα στη δεξίωση του Προεδρικού».
Δεν φτάνει που οι Χρυσαυγίτες Νεοδημοκράτες φασίστες και ρατσιστές της Athens Voice έγραψαν αυτήν την απίστευτη βρωμιά για την νεκρή μετανάστρια, αλλά αντί να απολύσουν, έστω για τα μάτια του κόσμου, τον τραμπούκο που έγραψε αυτήν την αθλιότητα για να αποστασιοποιηθούν από αυτήν, έβγαλαν ολόκληρη μπροσούρα για να κατηγορήσουν όλον τον κόσμο που δεν κατάλαβε ότι το σχόλιο δεν ήταν ρατσιστικό και φασιστικό, αλλά στρεφόταν κατά του ΣΥΡΙΖΑ που ενώ έταξε στους μετανάστες τα πάντα δεν έκανε τίποτα γι’ αυτούς. Μας περνάνε δηλαδή για εντελώς μ@λάκες! Τι σχέση έχει αυτή η βρωμερή ανάρτησή τους με τις δικαιολογίες που ξεφουρνίζουν;! Καμία.
Καβάλα και σ’ αυτό το ρατσιστικό φασιστικό άλογο της Athens Voice έρχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ακριβώς αυτό που εξέφρασε η Athens Voice. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει άλλη άποψη για τους μετανάστες από αυτήν που έχει ο Μιχαλολιάκος και ο Βελόπουλος και αυτό εκφράστηκε σήμερα απόλυτα από την Athens Voice. Η Athens Voice όπως και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλουν την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Θέλουν και τους ακροδεξιούς που είναι τραμπούκοι και έχουν τέτοια άποψη για τους μετανάστες, θέλουν όμως και τους δεξιούς που είναι δημοκράτες και δεν ανέχονται τέτοια φασιστικά παραληρήματα. Γι’ αυτό η Athens Voice έγραψε αυτό το χυδαίο ρατσιστικό φασιστικό σχόλιο και μετά έβγαλε μια ολόκληρη ανακοίνωση για να πει ότι δεν ήταν φασιστικό αλλά παραφράστηκε! Βέβαια ώ του θαύματος ζητάει και συγνώμη και από όσους δεν το παρέφρασαν αλλά το εξέλαβαν ως φασιστικό καλοπροαίρετα!
Η επεξήγηση της Athens Voice στο χυδαίο ρατσιστικό και φασιστικό σχόλιό της μας θυμίζει τους ναζί της Χρυσής Αυγής, που με το υψωμένο χέρι τους με την δερματοστιξία της σβάστικας σε ναζιστικό χαιρετισμό ορκίζονται στον Θεό ότι δεν είναι ναζί. Μας θυμίζει επίσης τότε που επιτίθονταν στην Μάγδα Φύσσα γιατί πέταξε ένα πλαστικό μπουκάλι νερό στους φονιάδες του παιδιού της.

Ποστ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ