8 Ιαν 2020

Η ΝΑΤΟική "αριστερά¨" ξαναχτυπά




Όταν θέλεις να κρυφτείς αλλά το μίσος δεν σε αφήνει  
(πατήστε  πάνω στην φράση)
μοκρατική, δυτική, ανατολική, ανατολίτικη, ισλαμική, χριστιανική κλπ, κλπ,


Αταξικές κριτικές με αναγωγή ενός μισητού ατόμου σε βάση επίθεσης κατά του αντιιμπεριαλιστικού κινήματος, μόνο υποψίες μπορεί να δημιουργήσει. Έχουμε γνωρίσει άπειρους «αριστερούς» ρόλους από αυτούς που παράγει κατά εκατοντάδες η ΣΙΑ με τις… «επαναστατικές» οργανώσεις που χρηματοδοτεί για να προβοκάρουν τα πραγματικά λαϊκά κινήματα.




Η θέση των αντιιμπεριαλιστών είναι ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών, όποιοι και αν είναι. Θ θέση τους είναι κατά των ιμπεριαλιστικών, εθνικιστικών, επεκτατικών, εκμεταλλευτικών, αντιδημοκρατικών, καταπιεστικών κλπ επιθέσεων σε βάρος οποιουδήποτε λαού. Η καταδίκη των ΗΠΑ που είναι ο πρωτομάστορας της προβοκάτσιας αλλά και των επιθέσεων κατά λαών δεν υπάρχει κανένας λόγος να μείνει στο απυρόβλητο με τη δολοφονία του Σουλεϊμανί. Να μη ξεχνάμε ποτέ ότι εκατοντάδες χιλιάδες είναι τα θύματα από την επίθεση των ΗΠΑ δήθεν κατά του Σαντάμ Χουσεΐν. Όλοι ήξεραν ποιος ήταν ο δολοφόνος Σαντάμ. Όταν όμως οι αντιιμπεριαλιστές διαδήλωναν κατά του πολέμου εναντίον του Ιράκ και κατά των άλλων χωρών μη εξαιρουμένων της Λιβύης, Συρίας, Γιουγκοσλαβίας, δεν υπεράσπιζαν κανέναν δικτάτορα βασανιστή, εγκληματία. Τους λαούς υπεράσπιζαν αυτούς δηλαδή που σκότωναν οι αμερικανοί. Και τώρα κανένα Σουλεϊμανί δεν υπερασπίζουν. Τις συνέπειες από ετοιμαζόμενους πολέμους καταγγέλλουν και φυσικά υπερασπίζουν τα νέα υποψήφια θύματα από κάθε μικρό ή μεγάλο ιμπεριαλιστή πολέμαρχο και δικτάτορα. Ποτέ κανένας λαός δεν είδε προκοπή με όποια καπιταλιστική εξουσία και αν τάχθηκε.
Όταν όμως παριστάνεις τον ουδέτερο κριτή και επιτίθεσαι με αταξικό αναρχικό μοτίβο κατά των αντιιμπεριαλιστών, κάποιον σκοπό που κρύβεις υπηρετείς.
Άκου «Οι ΗΠΑ είναι ένα πολύ κακό καθεστώς με μία δυστυχώς κοντή μνήμη ….»!!! Ναι, μόνο κακός είναι να τους… διορθώσετε να μη ξεχνούν…. δεν είναι ο πλέον εγκληματίας ιμπεριαλιστής, τον έφαγε σε εγκληματικότητα ο… Σουλεϊμανί! Σε ποιόν τα πουλάτε;
Αυτά παθαίνει κάθε οπορτουνιστής και αναρχικός της συμφοράς.
Και θέλετε να πιστέψουμε ότι αθώα κάνετε την προπαγάνδα αυτή!

Στέργιος Βασιλείου 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ