Στην ανακοίνωση νέου ακροδεξιού σχηματισμού προχώρησε σήμερα ο υπόδικος νεοναζί, πρόσφατα αποχωρήσας από την Χρυσή Αυγή, Ηλίας Κασιδιάρης.
Το νέο κόμμα, με εθνικιστικά και ρατσιστικά χαρακτηριστικά παρόμοια με της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, ονομάζεται «Έλληνες Γ.Τ.Π» (Έλληνες Για την Πατρίδα).
Το άλλοτε πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου αποφάσισε να τραβήξει χωριστή πορεία και πλέον «ρίχνει τα δίχτυα του» στα θολά νερά του εθνικισμού, της πατριδεμπορίας και της μισαλλοδοξίας, ευελπιστώντας να «τσιμπήσει» κάποιο ψίχουλο από δυσαρεστημένους χρυσαυγίτες και ανένταχτα φασιστοειδή.
«ΕΛΛΗΝΕΣ για την πατρίδα είναι το όνομα του νέου μας Κινήματος για την Πατρίδα! Έμβλημά μας ο αιώνιος Έλλην που μάχεται για την ελευθερία! ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο υπόδικος Κασιδιάρης, αναφέροντας ότι το νέο του μόρφωμα θα κάνει… εθνική αντίσταση.
Πολιτικό γέννημα-θρέμμα της ναζιστικής-εγκληματικής Χρυσής Αυγής, ο Κασιδιάρης και το κόμμα του εκφράζουν το χειρότερο είδος φασισμού, την πατριδοκαπηλεία και απευθύνονται στα πιο ταπεινά ένστικτα μερίδας του λαού. Τα «ορφανά» του Χίτλερ και τα τσιράκια των εφοπλιστών και της μεγαλοεργοδοσίας έχουν δείξει το πραγματικό, απεχθές πρόσωπο τους.
Κανένας εργαζόμενος, κανένας νέος δεν πρέπει να «τσιμπήσει» στα δολώματα των εγκληματιών νεοναζί.