Μια πρωτοφανή αθλιότητα ακροδεξιών οπαδών του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ κατέγραψε κάμερα στο Νιού Τζέρσι των ΗΠΑ.
Κατά τη διάρκεια διαδήλωσης για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ στην πόλη Φράνκινβιλ, δύο άντρες θέλησαν να προκαλέσουν τους συγκεντρωμένους φτάνοντας στο έσχατο σημείο παλιανθρωπιάς. Επιχείρησαν να κοροϊδέψουν τη δολοφονία του Φλόιντ, μιμούμενοι την σκηνή του φόνου!
Ο ένας εκ των δύο, πεσμένος στο έδαφος, παρίστανε τον αδικοχαμένο Φλόιντ και ο δεύτερος βρίσκονταν από πάνω του, μιμούμενος τον λευκό αστυνομικό που του πατούσε το λαιμό. Ταυτόχρονα οι δύο άντρες εκτόξευαν ύβρεις και απειλές κατά των διαδηλωτών.


Στο βίντεο που τράβηξε διαδηλωτής, πίσω από τους δύο άντρες που είχαν στηθεί στην άκρη του δρόμου διακρίνονται απλωμένες μια σημαία των ΗΠΑ και μια της προεκλογικής καμπάνιας του Τραμπ.
Σύμφωνα με το δίκτυο ABC, το ένα εκ των δύο ατόμων που πρωταγωνίστησαν στην εμετική σκηνή εργάζεται στην Σοφρωνιστική Υπηρεσία της Πολιτείας του Νιού Τζέρσι.
Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο αμφότεροι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα από τις δουλειές τους, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη πειθαρχικός έλεγχος.