11 Μαρ 2012

Αντικομουνισμός και προεκλογικά παραμύθια


Αντικομουνισμός και προεκλογικά παραμύθια


Στο ΠΑΣΟΚ θα εκλεγεί αρχηγός ο πλέον ικανός αντικομουνιστής. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.  Αυτό έχουν ανάγκη η άρχουσα τάξη και η τρόικα για το επόμενο διάστημα που θα εξαπολύσουν μέσω του μαύρου κυβερνητικού ή άτυπου μετώπου, ευρείας κλίμακας αντικομουνιστικές και αντιλαϊκές επιθέσεις. Αυτόν θα ψηφίσουν, εθνικώς σκεπτόμενοι, οι ΠΑΣΟΚοι όπως πάντα! Έχουν στο αίμα τους το Έθνος αυτοί!

Προσεχώς η χώρα επί 40 μέρες θα έχει μόνο ανάπτυξη, προγράμματα, νέες θέσεις εργασίας, «αναγνώριση» των θυσιών μας, ρόδινο μέλλον, παινέματα από τους επικυρίαρχους της ΕΕ κλπ. Όλα τα μέτρα και τα μνημόνια θα χαθούν! Τα νέα προεκλογικά παραμύθια που τελειώνουν το βράδυ των εκλογών πάλι θα δώσουν και θα πάρουν.  Χρώμα ευαισθησίας θα τα πλημμυρίσει για το δράμα του λαού που όμως τελειώνει το βράδυ των εκλογών, τότε δηλαδή που αρχίζει το νέο δράμα. 

Την επομένη ο Σαμαράς θα ανακαλύψει ότι το ΠΑΣΟΚ του… έκρυψε την αλήθεια και παραλαμβάνει «καμένη γη»! Και όταν παραλαμβάνεις καμένη γη το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κόψεις μεροκάματα, εισοδήματα, συντάξεις και να βάλεις φόρους και πάλι φόρους σε ό,τι κινείται και ό,τι μένει ακίνητο! 

Γνωστή ιστορία. Ο κόσμος που θα παραπλανηθεί και θα βγει μετά σαν απατημένος στις πλατείες παριστάνοντας τον "αγανακτισμένο" πότε θα το καταλάβει δεν ξέρω. Ή μήπως κάνω λάθος και αυτοί τη φορά οι κοψοχέρηδες θα έχουν μνήμη; Για να δούμε αν και δεν έχω αυταπάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ