13 Ιουν 2012

Με αφορμή Ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ


Με αφορμή Ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ 





Παραθέτω παρακάτω, σημεία από Ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που έβγαλε μετά την επίθεση νεοναζιστών ενάντια στο στέλεχος του ΚΚΕ και δημοτικό σύμβουλο Αγ. Παρασκευής Γ. Τσιμπουκάκη.


«Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΓ. Παρασκευής καταγγέλλει την πρωτοφανή, αιματηρή φασιστική επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του στελέχους της ΚΝΕ και δημοτικού συμβούλου Αγίας Παρασκευής Γιώργο Τσιμπουκάκη, σήμερα το βράδυ στην κεντρική πλατεία της πόλης !
Η επίθεση αυτή είναι συνέχεια της προβοκάτσιας που επιχειρήθηκε να στηθεί από τη Χρυσή Αυγή την προηγούμενη Κυριακή στην προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της περιοχής, τις δυνάμεις της αριστεράς και του κινήματος να δώσουμε μαζί αυτή τη σημαντική μάχη. Η μάχη ενάντια στο φασισμό και τις νεοναζιστικές συμμορίες είναι μάχη ενάντια στο πιο μαύρο πρόσωπο του καπιταλισμού, ενάντια στα πιο πιστά σκυλιά του σάπιου συστήματος».Εντελώς καλοπροαίρετα, εντελώς φιλικά και συντροφικά, αφού πρώτα δηλώσω ότι χαίρομαι για την συμπαράσταση που εκδηλώθηκε έστω και κάτω από τέτοιες συνθήκες, θέλω να πω δυο πράγματα.
Αγαπητοί Φίλοι και Συναγωνιστές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ:
1. Κάντε τον κόπο και ψάξτε να βρείτε και να διαβάσετε το βιβλίο του Γ. Κάτρη “Η γέννηση του νεοφασισμού στην Ελλάδα”.
2. Καταλάβατε έστω και τώρα, γιατί το ΚΚΕ δεν υιοθέτησε τις “πλατείες” και τους “αγανακτισμένους” ;
Πόσο λάθος είχατε ΚΑΙ εσείς που μας κατηγορούσατε ότι … σνομπάρουμε τις πλατείες ;
Όταν στο Σύνταγμα ακούγονταν τα γνωστά συνθήματα για το “… μπουρδέλο η Βουλή”, “οι 300 στο Γουδή” κλπ., όλα αυτά δεν ήταν τίποτα άλλο από μια πρόβα τζενεράλε για να χτυπηθεί το λαϊκό κίνημα, το αριστερό κίνημα, κυρίως οι Κομμουνιστές !
3. Καταλάβατε ότι τα διάφορα … “κινήματα”, τύπου … πατάτας, χρησιμοποιήθηκαν από τους μηχανισμούς της αστικής τάξης για να “ανθίσουν ξανά τέτοια μπουμπούκια” ;
4. Μήπως πρέπει να ξαναδείτε από την αρχή τους λόγους που δεν είστε μαζί μας στις κινητοποιήσεις, στις πορείες, στο ΠΑΜΕ, στα συνδικάτα, στα δημοτικά και γιατί όχι και στο Κόμμα ;
Αγαπητοί Φίλοι και Συναγωνιστές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ,
Τουλάχιστον όσοι από σας νιώθετε έτσι, όπως φαίνεται και στην παραπάνω Ανακοίνωσή σας, όσοι βρίσκεστε κοντά στον Μαρξισμό – Λενινισμό, ξανασκεφτείτε το και … πάρτε το αλλιώς !
Έτοιμάζονται από την αστική τάξη, νέες επιθέσεις ενάντια στην Εργατική Τάξη και ο καθένας μας θα κριθεί από την στάση του και μόνον !
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ Faros
 Αναρτήθηκε απο  tasos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ