27 Σεπ 2012

ΠΕΡΙΣΣΟΣ Επιχείρηση τρομοκράτησης σε λαϊκή αγορά


ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Επιχείρηση τρομοκράτησης σε λαϊκή αγορά
Ομάδα αγνώστων προσπάθησε χωρίς επιτυχία να εμποδίσει εξόρμηση της Λαϊκής Επιτροπής Ν. Ιωνίας
Να τρομοκρατήσει και να διώξει από τη λαϊκή αγορά του Περισσού κλιμάκιο της Λαϊκής Επιτροπής Νέας Ιωνίας, που πραγματοποιούσε εξόρμηση, το περασμένο Σάββατο 22/9, επιχείρησε χωρίς επιτυχία ομάδα πέντε ανδρών, που εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά του. Με τραμπουκισμούς, απαίτησε από το κλιμάκιο να σταματήσει την εξόρμηση και να φύγει από την αγορά, με το επιχείρημα ότι «εμποδίζουν τους πάγκους να δουλέψουν».
Οταν τα μέλη του κλιμακίου ζήτησαν να μάθουν την ιδιότητα των τραμπούκων, οι πέντε άνδρες αρχικά ισχυρίστηκαν ότι είναι «παραγωγοί». Ωστόσο, μετά από επίμονες πιέσεις να αποδείξουν ποιοι είναι, άλλαξαν ιδιότητα κι έγιναν «υπάλληλοι του δήμου». Στη συνέχεια εμφανίστηκε ένας ακόμα άνδρας, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είναι ο αντιπρόεδρος των παραγωγών (χωρίς κανένα αποδεικτικό της ιδιότητάς του) κι ότι οι πέντε άνδρες βρίσκονται εκεί ως «σεκιούριτι» για να προστατεύουν τη λαϊκή αγορά!
Οταν τα μέλη του κλιμακίου ζήτησαν από τους πέντε άνδρες και τον φερόμενο ως αντιπρόεδρο των παραγωγών να φωνάξουν τον διορισμένο από το δήμο επόπτη που έχει την ευθύνη για τη λαϊκή αγορά, για να αποδείξει την ταυτότητά τους, εκείνοι τράπηκαν σε φυγή. Η εξόρμηση συνεχίστηκε κανονικά.
Με ανακοίνωσή της η Λαϊκή Επιτροπή Νέας Ιωνίας καταδικάζει την επιχείρηση τρομοκράτησης στο χώρο της λαϊκής αγοράς και μεταξύ άλλων αναφέρει: «Οι γειτονιές μας έχουν πείρα από τέτοιους μηχανισμούς και ο λαός μας ξέρει να τους αντιμετωπίζει. Καταγγέλλουμε στο λαό της Νέας Ιωνίας το περιστατικό και τον καλούμε να απομονώσει όλους όσοι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο βάζουν εμπόδια στην πάλη του και προσπαθούν να τον φοβίσουν».
Οι εκλεγμένοι με το ΚΚΕ δημοτικοί σύμβουλοι στο Δήμο Νέας Ιωνίας έχουν καταθέσει αίτημα στη δημοτική αρχή να τοποθετηθεί για το θέμα στο ερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ