9 Φεβ 2013

Δείξε μου το (ναζιστή) φίλο σου , να σου πω ποιος είσαι...


Δείξε μου το (ναζιστή) φίλο σου , να σου πω ποιος είσαι...


Κάθε ημέρα που περνάει ο ναζιστικός χαρακτήρας της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτεται ολοένα και περισσότερο. 



Η συνάντηση της Χρυσής Αυγής, στη Βουλή, με τη γερμανική ναζιστική οργάνωση FNS, δηλαδή με τα «εγγόνια» και τους νοσταλγούς του Χίτλερ στη Γερμανία, τους οπαδούς των στρατοπέδων συγκέντρωσης, αποδεικνύει αυτό που ήταν ήδη γνωστό. Ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα ναζιστικό μόρφωμα, εχθρός του λαού, υπηρέτης του συστήματος της εκμετάλλευσης, όπως άλλωστε ήταν και ιστορικά ο ναζισμός.



Η συνάντηση αυτή αποδεικνύει και τις στενές σχέσεις της Χρυσής Αυγής με ναζιστικές οργανώσεις της Γερμανίας, οι οποίες, όπως και η Χρυσή Αυγή, έχουν σα βασική δραστηριότητα τις επιθέσεις εναντίον μεταναστών στη Γερμανία, και Ελλήνων. Γι’ αυτό άλλωστε και η δράση της Χρυσή Αυγής καταδικάστηκε τόσο από Έλληνες μαθητές της Γερμανίας, όσο και από την Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων. Γιατί εκτός των άλλων, έχουν υποφέρει από τη ρατσιστική και τη ναζιστική βία σε βάρος τους, από τους φίλους και ομοϊδεάτες της Χρυσής Αυγής.



Ο λαός μας έχει ιστορική μνήμη και από τη βαρβαρότητα του ναζισμού, αλλά και από τους αγώνες για να συντριβεί. Αυτό θα κάνει και σήμερα. Θα τους απομονώσει και θα τους συντρίψει. Γιατί καταλαβαίνει ότι πίσω από τις υποκριτικές κορόνες υπέρ του λαού, κρύβεται το βρώμικο χέρι του συστήματος και των αφεντικών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ