4 Μαρ 2013

Όλοι στον Αγώνα!!! ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Έκτακτη Γενική συνέλευση του Συλλόγου μας! Κυριακή 10 Μάρτη, 10:00 π. μ. στην Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος!!!

Όλοι στον Αγώνα!!!
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ
Ενάντια στις περικοπές σε μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, σε φάρμακα και θεραπείες, τα χαράτσια και την φοροληστεία, την πείνα και την ανεργία.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες η επίθεση της τρικομματικής κυβέρνησης, της ΤΡΟΙΚΑ και της ΕΕ στα δικαιώματά μας, στην ζωή μας είναι ανελέητη. Ετοιμάζουν νέο σφαγιασμό σε μισθούς, συντάξεις επιδόματα ενώ καταργούν κάθε μορφή δημόσιας κοινωνικής πρόνοιας. Μειώνουν τις παροχές υγείας και την ιατροφαρμακευτική κάλυψη με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να εξασφαλίσουμε τα απαραίτητα φάρμακά και θεραπείες για τα παιδιά μας. Τα δημόσια ειδικά σχολεία είναι παρατημένα αν όχι διαλυμένα και η ιδιωτική πρωτοβουλία στον χώρο θησαυρίζει από την εκμετάλλευση εμών και των παιδιών μας. Ενώ παράλληλα το σφαγεία των ΚΕΠΑ συνεχίζουν ακάθεκτα την  μείωση ποσοστών προλειαίνοντας το έδαφος για το διαχωρισμό των αναπήρων σε άνω και κάτω του 80%, στη συνέχεια στους άνω και κάτω του 90% και με εισοδηματικά κριτήρια, για να παίρνουν 150? με 200? οι πιο εξαθλιωμένοι.
Δεν πάει άλλο
Οργάνωση του Αγώνα  για την Αντεπίθεση
Πρέπει να βγούμε μπροστά δυνατοί και οργανωμένοι να προστατεύσουμε τις ζωές των παιδιών μας, τα δικαιώματά μας. Πρέπει να γυρίσουμε την πλάτη στις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες της ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ και της ΕΣΑΜΕΑ που είναι συνένοχες στο έγκλημα, που χρόνια τώρα αλλά και πρόσφατα καλλιεργούσαν αυταπάτες. Πρέπει να συνταχτούμε με το αγωνιστικό αναπηρικό κίνημα και την ΣΕΑΑΝ να αναζητήσουμε την δική μας θέση στην Πανίσχυρη Λαϊκή συμμαχία όλων αυτών που πλήττονται από την εξουσία των μονοπωλίων, εργαζόμενων, αυτοαπασχολούμενων, μικρών αγροτών, νεολαίας και γυναικών των φτωχών λαϊκών οικογενειών.
Συζητάμε, παίρνουμε ευθύνη για τις αποφάσεις και για την δράση του Συλλόγου μας, οργανώνουμε τον αγώνα μας!!!

Αγωνιστικά Παλεύουμε και Διεκδικούμε:
  • Ενάντια στην κατακρεούργηση  μισθών, συντάξεων, επιδομάτων, ούτε 1? δεν θα δεχτούμε περικοπή.
  • Επαναφορά μισθών και συντάξεων στο προ των περικοπών επίπεδο
  • Εδώ και τώρα έκτακτη οικονομική ενίσχυση 1000? για όλες τις οικογένειες των ΑΜΕΑ για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν στοιχειωδώς τις επιπτώσεις από τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης και την κρίση.
  • Άμεση χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ από τον κρατικό προϋπολογισμό και καταβολή όλων των οφειλόμενους σε ασθενείς, ανάπηρους και χρόνιους πάσχοντες αλλά και στους υγειονομικούς.
  • Κανένας χωρίς τα αναγκαία φάρμακα και θεραπείες με ευθύνη του κράτους. Καμία συμμετοχή, καμιά περικοπή.
  • Να απαιτήσουμε όλα τα ειδικά σχολεία και τα κέντρα ειδικής αγωγής να χρηματοδοτούνται πλήρως από τον κρατικό προϋπολογισμό με την προοπτική δημοσιοποίησής τους, πλήρως στελεχωμένα,  χωρίς τροφεία, με λυμένο το θέμα της μεταφοράς των παιδιών.
  • Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία, πρόνοια, ειδική αγωγή με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης.
Να μην λείψει κανείς!!! Όλοι στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας την Κυριακή 10 Μάρτη στις 10:00 π. μ. στην Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος!!!

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ