18 Σεπ 2013

Δολοφόνοι Χρυσαυγίτες! Νεκρός 34χρονος στο Κερατσίνι

Δολοφόνοι Χρυσαυγίτες! Νεκρός 34χρονος στο Κερατσίνι

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές οι πληροφορίες δεν είναι ξεκάθαρες. Όπως όλα δείχνουν η Χρυσή Αυγή έδειξε για άλλη μια φορά το αποκρουστικό, δολοφονικό, φασιστικό της πρόσωπο. Αυτήν τη φορά έχουμε θύμα.
Αναδημοσίευση από Newsit.gr:

Την εκδοχή των πολιτικών κινήτρων ερευνά η αστυνομία για το φονικό στο Κερατσίνι.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία συνεπλάκησαν πάνω από δέκα άτομα έξω από καφετέρια στην οδό Παναγή Τσαλδάρη. 

Όλα έγιναν λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Ένας 34χρονος άνδρας ήρθε σε αντιπαράθεση με έναν 45χρονο αρχικά για το ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο καυγάς επεκτάθηκε και στα πολιτικά και τότε ο 45χρονος μαχαίρωσε τον 34χρονο στο στήθος. 

Το θύμα, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Πριν υποκύψει στα τραύματά του, πρόλαβε να υποδείξει τον δράστη.

Η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη και πάνω του βρέθηκε ένα μαχαίρι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το θύμα ανήκει στον χώρο του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ο δράστης στην Χρυσή Αυγή.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ.

ΣΧΟΛΙΟ: Δυστυχώς η αστυνομία δείχνει να επιδιώκει (προφανώς με άνωθεν εντολή) αποπροσανατολισμό απ' τα βασικά αίτια του φονικού, τον ταξικό και πολιτικό χαρακτήρα του γεγονότος. Και ρίχνει το βάρος σε δήθεν "αντιπαράθεση για το ποδόσφαιρο".  

Αυτό το γεγονός δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο, ως άλλη μια σελίδα στην ειδησεογραφία της ημέρας. Η αρχή του τέλους του ναζιστικού μορφώματος της "Χρυσής Αυγής" έχει ήδη ξεκινήσει. 
UPDATE (3:52 πμ):

Αναδημοσίευση από The Press Project:

Πρόκειται για τον Παύλο Φύσσα με αντιφασιστική και κοινωνική δράση στην περιοχή. Η Αστυνομία έχει ήδη κάνει προσαγωγές από το σημείο της επίθεσης και σύμφωνα με μη διασταυρωμένες πληροφορίες - αφού οι αρχές δεν έχουν προβεί σε επίσημη ανακοίνωση - μεταξύ των προσαχθέντων βρέθηκε ένα άτομο που είχε στην κατοχή του μαχαίρι και πιθανολογείται ότι είναι ο δράστης του δολοφονικού χτυπήματος. Στο Γενικό Κρατικό Νικαίας αυτή της στιγμή υπάρχει συγκεντρωμένος κόσμος από τοπικές κινήσεις αλλά και το περιβάλλον του θύματος, ενώ ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν καλέσματα για συγκέντρωση στο σημείο της δολοφονίας την Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ