18 Σεπ 2013

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΑΠΟ Χ.Α.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΑΠΟ Χ.Α.

 Φασιστική Δολοφονία 34χρονου άνδρα στο Κερατσίνι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα ονομάζεται Πέτρος Φύσσας (γνωστός και ως Killah-P στα πλαίσια της συμμετοχής του στην hip-hop σκηνή) και είχε αντιφασιστική δράση στην περιοχή, ενώ ο δράστης ανήκει στη Χρυσή Αυγή. Στο σημείο της δολοφονίας, μεταδίδει συντάκτης του Tvxs που βρίσκεται εκεί, συγκεντρώνονται πολίτες από όλο τον Πειραιά. Κόσμος παρέμενε στο σημείο μέχρι το πρωί της Τετάρτης....


Η εν ψυχρώ δολοφονία συνέβη στην οδό Π. Τσαλδάρη στην Αμφιάλη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα βρισκόταν σε καφετέρια. Χρυσαυγίτες τον αναγνώρισαν και άρχισαν να συγκεντρώνονται στο σημείο. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως προηγήθηκε αντιπαράθεση στο δρόμο. Επιχείρησε να φύγει ωστόσο τον ακολούθησε μια ομάδα χρυσαυγιτών.

Ο δράστης, ένας από την ομάδα, φέρεται να βγήκε από ένα αυτοκίνητο και να μαχαίρωσε το θύμα στο στήθος."Ψυχορραγούσε μπροστά στα μάτια μας, καμμιά σαρανταριά άτομα συγκεντρωμένοι να παρακολουθούμε το παιδί να σβήνει και εμείς ανήμποροι να τον βοηθήσουμε, έφευγαν τα τριάντα του χρόνια μπροστά στα μάτια μας από την μαχαιριά του φασίστα και εμείς όλοι κέρινοι να κοιτάζουμε απλά δίχως να μπορούμε να βοηθήσουμε", έγραψε μια αυτόπτης μάρτυρας στο facebook.

Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο (Κρατικό Νικαίας) όπου και υπέκυψε στα τραύματά του. Ωστόσο πρόλαβε να υποδείξει τον δράστη τον οποίο φέρεται να έχει συλλάβει η αστυνομία. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης άφησε το αυτοκίνητο του στον τόπο του εγκλήματος. Ομάδα αστυνομικών στην αρχή φρουρούσε το αυτοκίνητο, αλλά στις 4 το πρωί το μετακίνησε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με άλλες πηγές, σε κοντινή απόσταση από το συμβάν βρίσκονταν μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ, οι αστυνομικοί της οποίας δεν παρενέβησαν, παρά τις εκκλήσεις, και μολονότι στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης ήταν μαζεμένος πολύς κόσμος.

Διαδήλωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα στην Π. Τσαλδάρη στο σημείο της δολοφονίας (αριθμός 60). Συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες πόλεις (Θεσσαλονίκη, Πάτρα κ.α.)              Αριστερή Διέξοδος  

Πηγή: tvxs.gr , rednotebook.gr

Ανάρτηση - σχόλιο από Άνεμος Αντίστασης


Ο 34χρονος, αντιφασίστας Παύλος Φύσσας, είναι νεκρός.....
Δέχθηκε δολοφονική, άνανδρη επίθεση από ομάδα χρυσαυγιτών. Και εδώ πρέπει να προσέξουμε. Οι Ένοχοι δεν είναι μόνο οι φυσικοί αυτουργοί της Χρυσής Αυγής, αλλά κυρίως οι ηθικοί. Και τολμάμε, με πλήρη ευθύνη των λόγων μας, να υποδείξουμε τον Σαμαρά με την ακροδεξιά κυβερνητική του ομάδα, ως ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας.

Η κυβέρνηση Σαμαρά, έρχεται να περάσει νέο σκληρό πακέτο μέτρων, που μέχρι και σήμερα αρνείται. Απέναντι της, πλέον δεν είναι μόνο οι "καναπεδάτοι" Έλληνες, αλλά χιλιάδες εργαζόμενοι που αυτές τις μέρες είναι στους δρόμους, και φτάνουν να εισβάλλουν μέχρι και τα υπουργεία. Η ακροδεξιά ομάδα του Μαξίμου, ξέρει, ότι αυτή τη φορά, οι κοινωνικές αντιδράσεις θα την τσακίσουν. Και για αυτό.....

Ξαφνικά την προηγούμενη εβδομάδα, οι Χρυσαυγίτες ξεκίνησαν δολοφονικές επιθέσεις, όχι εναντίον μεταναστών, αλλά μελών κομμάτων της αντιπολίτευσης, που πρωταγωνιστούν στον απεργιακό ξεσηκωμό. Έτσι την προηγούμενη Πέμπτη, έγινε απόπειρα δολοφονίας μελών του ΚΚΕ, από Χρυσαυγίτες.

Σήμερα προχώρησαν ένα βήμα περισσότερο, "προσφέροντας" στο λαϊκό κίνημα έναν νεκρό. Αριστερό,μέλος οργάνωσης και αντιφασίστα.

Η κυβέρνηση, για να γλιτώσει από το τσουνάμι της αντίστασης των εργαζομένων, όπλισε τα χέρια των "αναλώσιμων" Χρυσαυγιτών, με την ελπίδα, ότι το κίνημα θα "ξεχάσει" την κυβέρνηση, και θα περιοριστεί στην επίθεση στην εγκληματική οργάνωση των Νεοναζί. Και εδώ είναι που πρέπει να προσέξουμε.....

Από αύριο το πρωί, εντείνουμε τον αγώνα ενάντια στην κυβέρνηση, χωρίς βέβαια να αφεθεί η ομάδα του Μιχαλολιάκου στο απυρόβλητο. Από αύριο απλά, εκτός από τα αιτήματα για ανατροπή τη κυβέρνησης, της παύσης των απολύσεων, προσθέτουμε και αυτό, του "Καμιά ανοχή στον Φασισμό".

Φασίστες και Κυβέρνηση δουλεύουν μαζί, και τους αντιμετωπίζουμε πάντα ως ένα! Καμία ανοχή σε μία κυβέρνηση που αύριο θα εμφανισθεί ως δίκαια παραδίδοντας μας, απλά έναν φονιά χρυσαυγίτη, αλλά παράλληλα θα τους οπλίζει καθημερινά το χέρι εναντίον του κινήματος.

Πληροφορίες λένε, ότι στην Αμφιάλη, στο περιστατικό ήταν παρόντες αστυνομικοί της Ομάδας Δίας, που δεν παρενέβησαν.....Ο λόγος απλός, η δολοφονία έπρεπε αν λάβει χώρα, για να ασχοληθούμε μόνο με τους Νεοναζί!

Ένα πρώτο σχόλιο...από τα πολλά που θα ακολουθήσουν

Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2013/09/34.html#ixzz2fDTJkgfY


Ένα τραγούδι από τον δολοφονημένο από τα χέρια φασιστών Killah-P. Δολοφονήθηκε για τις ιδέες του και τη δράση του από τα βρωμερά χέρια ανθρωποειδών που αναπνέουν για να προστατεύουν το σύστημα εξουσίας.                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ