12 Σεπ 2013

Φασιστοειδή ξυλοκόπησαν σπουδαστή στον Πύργο

Φασιστοειδή ξυλοκόπησαν σπουδαστή στον Πύργο
Φασιστοειδή ξυλοκόπησαν σπουδαστή στον Πύργο. Σύμφωνα με σχετική καταγγελία, η επίθεση σημειώθηκε πριν λίγες μέρες και το θύμα του τραμπουκισμού μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο, όπου του έγιναν ράμματα στο πρόσωπο, ενώ έχει μώλωπες σε όλο του το σώμα. Τον περασμένο χειμώνα ο σπουδαστής είχε γίνει στόχος επίθεσης και είχε καταγγελθεί πως σε αυτήν συμμετείχε αστυνομικός με καταγωγή από την Ηλεία που υπηρετεί στην Αθήνα. Οπως έχει καταγγείλει ο πατέρας του, η πρόσφατη επίθεση σημειώθηκε για να τρομοκρατηθεί ο γιος του και να αποσύρει τη μήνυση που είχε υποβάλει τον περασμένο Φλεβάρη σε βάρος των φασιστοειδών.
Κατήγγειλε, δε, ότι τον περασμένο Ιούνη είχε προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα του Πύργου με πρόσχημα υπόθεση εμπρησμού. Εκεί του έγιναν ερωτήσεις που αφορούσαν τη γνώμη του για διάφορες πολιτικές οργανώσεις και ιστοσελίδες. Για την επίθεση που έγινε τον περασμένο Φλεβάρη υπάρχουν καταγγελίες ότι, όταν τα θύματα της επίθεσης πήγαν να καταγγείλουν το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου, τους υποδείχτηκε να μην υποβάλουν μήνυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βαστάζοι ,Γιουσουφάκια κι Επικίνδυνοι !!!

Πανος Ζαχαρης  Ετοιμη να συμμετάσχει σε ιμπεριαλιστική αποστολή και στα Στενά του Ορμούζ, «μια ανάσα» από το Ιράν, δηλώ...

TOP READ